Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 3:15:47 μμ
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:22

Εντείνουν την πίεση οι αγρότες κλείνοντας και τη Δοϊράνη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντείνουν την πίεσή τους προς την κυβέρνηση οι αγρότες του μπλόκου της Κεντρικής Μακεδονίας και του ν. Κιλκίς ενόψει του διαλόγου που προγραμματίζεται για σήμερα στην Αθήνα.
Σε αποκλεισμό του δρόμου που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, προχώρησαν στις 12 το μεσημέρι χθες Τρίτη το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που βρίσκονται στον κόμβο στο Χέρσο, από την Παρασκευή  10 Φεβρουαρίου, όταν και έκλεισαν ξανά το δρόμο που οδηγεί στη Δοϊράνη.


Οι αγρότες μετακινήθηκαν μέχρι τη διασταύρωση της Καλίνδριας και απέκοψαν την πρόσβαση στο τελωνείο Δοϊράνης  και μέσω του παλιού δρόμου.
«Πρόκειται για συμβολικό αποκλεισμό που θα διαρκέσει ως τις 15.00 και γίνεται με στόχο να στείλουμε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι παραμένουμε στα μπλόκα μας και επί ποδός. Θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, εφόσον κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής  Γιώργος Τερζής
Στο σημείο παραμένουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της συντονιστικής επιτροπής κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και αγρότες του Κιλκίς με περίπου 60 τρακτέρ.
Οι αγρότες όπως από τη Δευτέρα ενημερώσαμε πρόκειται να κλείσουν το δρόμο προς Δοϊράνη και σήμερα Τετάρτη, ενώ το μέλλον των κινητοποιήσεων τους θα επανεξεταστεί μετά τη σημερινή συνάντηση με τους υπουργούς.