Σφάλμα
  • XML Parsing Error at 1:335. Error 9: Invalid character

epaggelmatikos-katalogos-kilkis

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 10:45
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα τα είχαμε…

Η ακρίβεια στο φόρτε της…η αγορά στενάζει, κοινωνικές δαπάνες περικόπτονται, η διαφθορά αγγίζει υπουργικά γραφεία, αλλά για την κυβέρνηση το μείζον θέμα του τόπου είναι η ανάγκη για συνενώσεις ήδη συνενωθέντων δήμων.
Σου λέει ο καθηγητής υπουργός Εσωτερικών. Εκεί που έχουμε όλους τους Έλληνες να μας βρίζουν καθημερινά, γιατί δεν τους κάνουμε να βρίζονται μεταξύ τους και να αφήσουν ήσυχους εμάς;
Γνωστό το κόλπο. Όταν η πολιτική ατζέντα δεν σε συμφέρει, προσπαθείς να την αλλάξεις.. Μόνο που επειδή είναι παλιό,  ελάχιστα θα βοηθήσει. Πέραν των άλλων μπορεί να αποβεί και μπούμεραγκ. Διότι ενόσω ούτε η ακρίβεια υποχωρεί, ούτε τα πορτοφόλια παχαίνουν το πιθανότερο είναι να επιχειρήσει η κυβέρνηση τον «Καποδίστρια 2» και να την υβρίζουν περισσότερο οι «δικοί» της από τους αντιπολιτευόμενους.
Ή το ακόμα χειρότερο, να σταματήσουν όλοι να υβρίζουν. Αμάχητον τεκμήριον ότι οι θεατές ανεμίζουν…μαντήλια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι ΗΠΑ, ο«λαγός» και η «αρκούδα» Ευαγγελικά »

Προσθήκη σχολίου

Τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα

Βιβλιορυθμός

Βρείτε μας στο Facebook

Πρόγραμμα TV

Τελευταία Βίντεο

Loading Player...

Ο Καιρός στο Κιλκίς

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Copyright © 2006-2012 Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου άρθρου, όπως επίσης και η αναδημοσίευση φωτογραφίας επιτρέπεται μόνο μέ έγγραφη άδεια του εκδότη. Designed by Νικος Τερζενίδης.