Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 6:58:11 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 11:37

Επιτυχίες του Kinesis Gym σε διαδικτυακό διαγωνισμό καράτε

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα που συμμετείχε στον 1ο διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό Καράτε Κάτα της International Budokai Union Kyodokyokushin με 3 αθλητές.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 19:45

Kinesis Gym Live Fitness TV μέσω facebook

Γράφτηκε από Eidisis.gr
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών,  #ΜΕΜΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Με μεγαλύτερο όμως αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που μας επιλέξατε και συνεχίζετε να μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύοντας  το KINESIS GYM ως leader στο χώρο του fitness και της μαζικής άθλησης στην πόλη μας, θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να πάμε ένα βήμα παρακάτω, να βρούμε νέους τρόπους, νέα κίνητρα και ιδέες, για άθληση μέσα στο σπίτι μας για όσο διαρκέσουν οι περιορισμοί.
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 09:53

Αναβολή των αγώνων "Χάρη Χατζηαδαμίδη"

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Λόγω των μέτρων που έχει λάβει το Υπουργείο Υγείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΙΑΣ" Κιλκίς σας ενημερώνει ότι αναβάλλεται ο 4ος αγώνας ρίψεων 'Χάρη Χατζηαδαμίδη' μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Την Κυριακή 8/3/20 ο σύλλογος μας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανιδων πού έγινε στην πόλη τού Κιλκίς καί στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν με σχετική ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020) για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων , σχετικά με τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Πρωταθλητής ο "Αλέξανδρος" στο Παιδικό Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς

Με μεγάλη προσέλευση αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στον «Λόφο» Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς, στις 7 & 8 Μαρτίου 2020, που διοργάνωσαν o Aθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Ποδηλάτης», σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο μικτές ομάδες του Προαγωνιστικού τμήματος στίβου της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς , που το Σάββατο 7 Μαρτίου πήραν μέρος στον αγώνα «FORMULA - ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Π.Α.Κ. «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 15:08

Ο Αετός Κιλκίς τίμησε την Εβίνα Μάλτση και τις Γυναίκες

Γράφτηκε από τον

Με μια μοναδική εκδήλωση ο Αετός Κιλκίς τίμησε την Εβίνα Μάλτση, την αθλήτρια από τη Γουμένισσα που τίμησε την Ελλάδα κι έγινε σύμβολο για την ελληνική καλαθοσφαίριση.

Στο Λόφο Αγίου Γεωργίου ξεκίνησαν οι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας του Σαββατοκύριακου, όπου πεντακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Γαλλία, Ισραήλ, Σουηδία, Κύπρο αλλά από βαλκανικές  αποστολές δήλωσαν συμμετοχή στους Αγώνες.

Σελίδα 1 από 223