Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 9:36:45 πμ
Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2010 11:55

Βραβεύει κορυφαίους του Στίβου ο ΓΑΣΚ

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 7 Μαρτίου θα κόψει τη βασιλόπιτά του και θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του "γιορτή των Πανελληνιονικών" το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Θέα", στο Μεταλλικό Κιλκίς, στις 11.30 το πρωί και σ’ αυτήν θα βρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος με τις οικογένειές τους.

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2010 04:03

Θρίαμβος της πάλης

Γράφτηκε από τον

Με απόλυτη επιτυχία διοργανωθήκαν οι αγώνες  Πάλης Β’ φάσης του 1ου ομίλου Βορείου Ελλάδος στην Λάρισα από  -11  Φεβρουαρίου 2010. Ο τελικός απολογισμός για τον σχολικό αθλητισμό του νομού μας ήταν η κατάκτηση 10 μεταλλίων.

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2010 04:02

Διακρίσεις «Τόλμης»

Γράφτηκε από τον

Κύπελλο Β. Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) διεξήχθη στις 21 Φεβρουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Νικήτης Χαλκιδικής. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 220 αθλητές –ριες συνολικά. Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν: Kick Boxing, Key One με όρους Κ1, Kick Light, Light Contact, Semi Contact και Full Contact. Το επίπεδο σε αρκετές κατηγορίες ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν και πρωταθλητές του 2009, ανεβάζοντας έτσι τον ανταγωνισμό.

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2010 03:55

Ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ

Γράφτηκε από τον

Θαυμάσια ήταν η αγωνιστική παρουσία των μικρών αθλητών και αθλητριών του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που συμμετείχε στην ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Αναστασία Κελεσίδου" των Αμπελοκήπων.

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2010 03:50

Το γλέντησε ο «Ποντιακός»

Γράφτηκε από τον

Με κέφι, ζωντανή μουσική με πλούσιο ρεπερτόριο και χορό μέχρι πρωίας έγινε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, και για 4η συνεχή χρονιά, στην αίθουσα του συλλόγου γυναικών Ν. Σάντας, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ν. Σάντας «Ποντιακός».
Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Ασλανίδη Χαράλαμπου, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας από το έτος ίδρυσης της μέχρι σήμερα.

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2010 12:04

3o και 4ο Δημοτικό Κιλκίς πρωταθλητές Χειροσφαίρισης

Γράφτηκε από τον

Με αγωνιστικότητα και με πολύ καλό θέαμα πραγματοποιήθηκε το άθλημα της Χειροσφαίρισης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας από μαθητές και μαθήτριες, όπου και σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα. Πρωταθλητές στους μαθητές αναδείχθηκε η ομάδα του 4Ο Δημ. Σχολείου Κιλκίς ενώ στις μαθήτριες η ομάδα του 3ο Δημ. Σχολείου Κιλκίς.

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2010 11:40

Θετικό ΤΕΣΤ για ΓΑΣΚ

Γράφτηκε από τον

Απόλυτα ικανοποιητικό ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους αθλητές του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς που έλαβαν μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στο κλειστό του "Παλέ ντε Σπόρ" της Θεσσαλονίκης. Δίχως καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Κιλκίς τον τελευταίο μήνα, οι σπρίντερς και οι άλτες του ΓΑΣΚ τα κατάφεραν θαυμάσια και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις τους στον ανοιχτό στίβο που αρχίζουν από τον Μάρτιο.

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2010 11:39

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στην ΤΟΛΜΗ

Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. «Η Τόλμη» Κιλκίς διεξήχθησαν στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο με βάση τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo  ΕΛ.Ο.Τ και της Παγκόσμιας WTF. Ο αθλητής –ρια στην χρονική διάρκεια της κάθε σαιζόν διδάσκεται την ύλη ανάλογα με την κατηγορία ζώνης που ανήκει.

Σάββατο, 20 Φεβρουάριος 2010 11:31

Η πίτα του Αθλητικού Συλλόγου Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προπονητή, αθλητών και κατοίκων του χωριού, ο αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Ακρίτα πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στη ψησταριά του κ. Παραστατίδη.

Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2010 08:20

Η Χειροσφαίριση τίμησε τον κ. Τερζίδη

Γράφτηκε από τον

Μιας εξαιρετικά τιμητικής διάκρισης δέκτης έγινε την περασμένη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Τερζίδης. Βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του ίδιου και του Δήμου Κιλκίς στο άθλημα του χαντ-μπολ, απ’ την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ).
Η τιμητική εκδήλωση έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο πλαίσιο της κοπής βασιλόπιτας της ΟΧΕ, με μεγάλη επιτυχία κι αθρόα συμμετοχή του κόσμου. Μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς τιμήθηκαν ξεχωριστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου, που υπήρξαν αθλητές, ο πρόεδρος της UNISEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και η ΕΡΤ.