Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, 2:43:01 πμ

Στις 9 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίδειξη tae kwon do μέσα στο θεατράκι του Κήπου του δήμου Κιλκίς .Οι επίδειξη πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς ως μια από τις δράσεις του δήμου μέσα στην εμποροπανήγυρη.
Η επίδειξη του συλλόγου ξεκίνησε με τους αθλητές των μικρών τμημάτων του αθλήματος tae kwon do και ολοκληρώθηκε με τους μεγαλύτερους αθλητές του συλλόγου.

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 20:58

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Street Football

Γράφτηκε από τον

Παιδικές χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και πολύ παιχνίδι και ποδόσφαιρο είχε το ...μενού της Κυριακής για τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές του Κιλκίς. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης. Στην πλέον πολυσύχναστη οδό ,στην 21ης Ιουνίου και ανάμεσα στη Λέκκα και Καπέτα τα παιδιά έδωσαν χρώματα ζωής παιχνιδιού και ποδοσφαιρικής χαράς.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς. Ταλέντα που είχαν επιλεγεί από το 1ο Camp που έγινε στις 30 Απριλίου 2017 αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν τότε, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ανά ηλικιακή κατηγορία, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια των ανθρώπων του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 21:41

7o XCO Mtb Race Κilkis

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς  διοργανώνει ανοιχτό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (Μountain Βike) την 1η Οκτωβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό την περιοχή των αναδασώσεων πίσω από τα σφαγεία της πόλης.
Ώρα εκκίνησης 10:30π.μ.

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 22:51

Επικίνδυνο για τα παιδιά το γήπεδο 5Χ5 του Δροσάτου

Γράφτηκε από τον

Εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί στο χώρο του δημοτικού σχολείου Δροσάτου ένα γήπεδο 5Χ5, που καλύπτει τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας μαθητών, παιδιών και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Όπως επισημαίνει η αναγνώστριά μας, Σοφία Τσουλφαΐδου, το γήπεδο αυτό ήταν παλιότερα ένα μικρό στολίδι και χώρος ψυχαγωγίας και για τους έξι οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 23:20

Δυναμικό παρών των δρομέων Υγείας στο XTerra Porto Carras

Γράφτηκε από τον

Ο ΣΔΥΚ έδωσε δυναμικό παρών το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Σεπτεμβρίου στο XTerra Porto Carras. Ένα διήμερο με τρέξιμο 5, 10 και 21 χλμ μέσα σε μια καταπράσινη διαδρομή γεμάτη χρώματα, αρώματα και κολύμπι 1000, 2500 και 5000 χλμ, και μια απαιτητική διαδρομή με αρκετά μποφόρ και... μέδουσες! Διακρίθηκαν τα μέλη μας Μαρία Τσιλικίδου, 1η θέση στην κατηγορία 5 χλμ, Σταύρος Κατσαρώνας, 2η θέση στην κατηγορία του και 8ος στη γενική κατάταξη 10 χλμ, Γιάννης Κατσαρώνας, 2η θέση στην κατηγορία του και 6ος στη γενική κατάταξη στα 10 χλμ, ενώ ο Σταύρος Αλεξόγλου και Ευφροσύνη Ζαμπέλη τερμάτισαν με επιτυχία τον αγώνα τρεξίματος 21 χλμ και το κολύμπι 2.500μ.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 23:19

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επέκτασης του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που επενδύει στην ποιότητα , βελτιώνοντας συνεχώς τις συνθήκες της προπονητικής διαδικασίας. Οι άνθρωποι του Συλλόγου  με τα παιδιά ως το επίκεντρο της αγάπης τους προς το ποδόσφαιρο,προχωράνε σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του, μέσα από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 22:43

Εντάχθηκαν δυο έργα με συμβολικό προϋπολογισμό

Γράφτηκε από τον

Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων έτους 2017 δυο αθλητικά έργα στο νομό αλλά ο συμβολικός χαρακτήρας της  φετινής πίστωσης  ουσιαστικά παραπέμπει για την ολοκλήρωσή τους  στην καλύτερη περίπτωση για το προσεχές έτος 2018.
Πρόκειται για τα έργα κατασκευής γηπέδου αντισφαίρισης Αξιούπολης και την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου για τα οποία με την απόφαση ένταξης στο ΠΔΕ από 29 Αυγούστου 2017 προβλέπεται συμβολική εγγραφή πίστωσης 10.000 ευρώ για το καθένα, συνήθης πρακτική του ελληνικού δημοσίου όταν θέλει να παραπέμψει ένα έργο στο ...μέλλον.

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 20:41

Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Στη "μηχανή" και η Νικολαΐδου

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Τη τρίτη της κίνηση πραγματοποίησε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και ενέταξε στο δυναμικό της την Ολγα Νικολαΐδου. Η 17χρονη παίκτρια με καταγωγή από τις Καστανιές, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία και είναι ιδιαιτέρως καλή στο ψηλό παιχνίδι.
Ολγα καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!

«Πραγματοποιήθηκε  τη  Δευτέρα(4/9), η πρώτη συγκέντρωση της ΑΟΚ Γουμένισσας στο Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε η διοίκηση της ομάδας μαζί με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, όπου έθεσαν τους στόχους της νέας σεζόν, σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα που φέτος θα διεξαχθεί με την παρουσία δεκατριών ομάδων.