Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:38:49 μμ

Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η διαταγή για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που ανήκουν στις κατηγορίες προπονητών για όλα τα αθλήματα που θα συμμετέχει το Λ.Σ. με ομάδα για το 2017. Πρωταθλήματα όπως τα   Πανελληνία πρωταθλήματα και Κύπελλα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας που διοργανώνονται από την εκάστοτε αναγνωρισμένη Ομοσπονδία σε συνεργασία με το ΑΣΑΕΔ.

Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 22:34

Με οχτώ αθλητές-ιες στο κλιμάκιο ΕΤΑΒΕ η ΤΟΛΜΗ

Γράφτηκε από τον

Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος κάθε χρόνο διοργανώνει 3 προκριματικά  πρωταθλήματα για να επανδρώσουν την επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ και την εισαγωγή  των αθλητών-ριών στο κλιμάκιο. Στόχος του κλιμακίου είναι η βελτίωση της  τεχνικής κατάρτισης όλων των αθλητών-ριών μέσα από επαναλαμβανόμενες  προπονήσεις και σπαρινγκ.

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 21:45

Δύο ακόμη νίκες με 3-0 σετ για τις Παγκορασίδες

Γράφτηκε από τον

Δυο αγώνες έδωσε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα, την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.
Την Κυριακή  9 Απριλίου στο ΔΑΚ Μελίκης, αντιμετώπισε την τοπική ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ πετυχαίνοντας εύκολη νίκη με 3-0 σετ.

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 21:44

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu το Kinesis

Γράφτηκε από τον

Το Kinesis Fight Club πήρε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στις 23 Απριλίου.

Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 21:42

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΤΕΡΜΩΝ 2017 Χρυσή συνεργασία

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή την άνοδο της Κιλκισιώτικης γυναικείας ομάδας Βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών Ελλάδος, οφείλουμε ως Τμήμα πετοσφαίρισης του Αίαντα, να τονίσουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά της.
 Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ  «ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ» λοιπόν,  έχει  σοβαρό λόγο που ονομάζεται έτσι.

Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 08:58

Κιλκισιακός: Αφιερώνουμε τον τίτλο στους…

Γράφτηκε από τον

Το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής και έπειτα από τρία χρόνια επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Φυσικά δε πανηγυρίζουμε, καθώς πράξαμε το αυτονόητο, επαναφέροντας την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Ως Διοικητικό Συμβούλιο ενός από τα ιστορικότερα σωματεία της Βορείου Ελλάδος, προτιμήσαμε τα τελευταία τέσσερα έτη που έχουμε τα ηνία της ομάδος, και παρά τον ανηλεή πόλεμο που δεχόμασταν από κάποιους, να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους. Ομως θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να απαντήσουμε σε όλους αυτούς, για να μη νομίζουν πως η σιωπή μας αποτελούσε αδυναμία.

Ο Κιλκισιακός από το απόγευμα της Κυριακής είναι και τυπικά στη Γ΄ Εθνική, γιορτάζοντας μετά από τρία χρόνια την επιστροφή του σε αυτή.

Στο Δημοτικό Στάδιο μπροστά σε πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Α.Ε. Πολυκάστρου, με το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα να επικρατεί με 5-0.

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 20:39

Διακρίσεις αθλητών της “Τόλμης”

Γράφτηκε από τον

Το 2ο Προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθηστο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, στις 8-9 Απριλίου 2017.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων 2004-2005-2006, παμπαίδων-πανκορασίδων 2007-2008 και σύμφωνα με τις δηλώσεις η συμμετοχή ανερχόταν στους 1200 αθλητές-ριες.
Πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι αναμετρώνται ανα ηλικία πλην των ανδρών-γυναικών.

Η  Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας( Ε.Ο.Π.) κατόπιν εγκρίσεως της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΚΟΕΣΑΔ), διοργανώνει στο νομό Κιλκίς τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ μαθητών/τριών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) στο αγώνισμα δρόμου (αντοχή και χρονόμετρο).

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 22:54

Πρεμιέρα για τις Παγκορασίδες Β του Αίαντα Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη αγωνιστική εμπειρία απεκόμισαν αθλήτριες της Β ομάδας παγκορασίδων του Αίαντα σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη 12/4 με τις αντίστοιχες παγκορασίδς Β του Αστέρα Σίνδου. Τα κορίτσια του Αίαντα αγωνίστηκαν εξαιρετικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρά την κούραση και την αγωνιστική απειρία. Στο 1ο σετ ελαφρώς μουδιασμένες βρέθηκαν πίσω από νωρίς, στο 2ο σετ πραγματοποιώντας εξαιρετικό παιχνίδι τόσο στην υποδοχή και άμυνα όσο στις επιθετικές ενέργειες κέρδισαν αρκετά εύκολα κάνοντας το 1-1. Τα τελευταία 2 σετ του αγώνα κέρδισε η ομάδα του Αστέρα κάνοντας το 3-1 αφού παρά την εξαιρετική προσπάθεια των κοριτσιών  η κούραση δεν τις επέτρεξε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.