Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, 7:42:20 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:56

Συνεδριάζει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 21 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:42

Αυτοψία Βεργίδη στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων στο ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Στις 16-10-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, μετέβη στον κόμβο του Μεταλλικού ώστε να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία αλλά και να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Έργα βελτίωσης – επισκευές υφιστάμενων οδοστρωμάτων Εθνικού & Επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΚΜ», Υποέργο: «Βελτίωση- επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Π.Ε. Κιλκίς σε τμήματα των οδικών αξόνων α) Νέα Εθνική Οδός Όρια Ν. Θεσσαλονίκης – Ν. Σάντα – Μεταλλικό - Δροσάτο (με την πρόσβαση προς Μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης έως τα όρια Ν. Σερρών) και β) Επαρχιακή οδός 9 Κιλκίς -Μ. Βρύση –Πολύκαστρο – Αξιούπολη».

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 11:43

Συναγωνισμός λουλουδιών από τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Φαίνεται πως οι νέες δημοτικές αρχές του νομού έχουν βαλθεί να μας γεμίσουν αρώματα και χρώματα, φυτεύοντας λουλούδια σε κεντρικά σημεία των πόλεών τους.

Δημοσιεύσαμε σχετικά για το Κιλκίς, δημοσιεύουμε φωτογραφία και από τις φυτεύσεις λουλουδιών στην ανατολική είσοδο του Πολυκάστρου, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, Γιάννη Συμεωνίδη.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 21:00

Συνεργασία δήμου Κιλκίς και ΔΕΔΔΗΕ για έργα και κοινωνική πολιτική

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ευρεία σύσκεψη σε κλίμα άριστης συνεργασίας και εφ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τη συμμετοχή τεχνικών κλιμακίων του Δήμου και του ΔΕΔΔΗΕ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι προοπτικές μεγάλων έργων υπογειώσεων ηλεκτρικών δικτύων, κύρια για την 21η Ιουνίου και άλλα σημεία της πόλης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-10-2014)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-10-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-10-2014)

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:23

Πινελιές χρωμάτων και λουλουδιών στο Κιλκίς

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Πινελιές χρωμάτων και λουλουδιών βάζει στην πόλη του Κιλκίς ο Δήμος Κιλκίς.

Η νέα αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κατερίνα Ζιούτα Γιαννακούλα, ξεκίνησε με τη φύτευση λουλουδιών σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, στο Πάρκο-Κήπος, στο Πάρκο της Παναγίας, στη στροφή του Νοσοκομείου και στο χώρο του Δημαρχείου-Συνεδριακού Κέντρου.

Με τον υπάρχοντα προϋπολογισμό του 2019 τα περιθώρια αυτής της παρέμβασης είναι περιορισμένα, αλλά από τη νέα χρονιά το πρόγραμμα αυτό θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και θα απλωθεί στην πόλη.

Με ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Η ομοθυμία των αποφάσεων ανακλά τη συνεργασία που προηγήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Κιλκίς και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ως προς την επιλογή των Νομικών Προσώπων στα οποία εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν αλλά και των δημοτικών συμβούλων που τα πλαισιώνουν.

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 19:52

Δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς: Απ’ όλα είχε ο μπαξές

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Αυτήν την φορά το σώμα επέδειξε αυτοσυγκράτηση και η υπέρβαση του χρόνου περιορίστηκε στη (σχεδόν) μιάμιση ώρα! Όταν μια εβδομάδα νωρίτερα ξεπέρασε τις δυο. Περί του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο λόγος, το οποίο στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης και στην εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία συζήτησε πολλά, ωστόσο για τα περισσότερα εξ αυτών θα απαιτηθεί ουσιαστικότερη συζήτηση και κυρίως κατάθεση- υποβολή προτάσεων.

Σελίδα 1 από 163