Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 11:46:17 μμ

Αυτοδιοίκηση

Με ενθουσιασμό, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για το Κιλκίς έρχεται να προστεθεί στο δημοτικό  συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ο Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης

Ο Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης είναι ένας νέος άνδρας 28 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στον Ψηφιακό Πολιτισμό και την Επικοινωνία.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 10:50

Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

Τα θέματα είναι:

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 10:48

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Παρασκευή (Βούλα) Ποζίδου

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Ποζίδου (Βούλας) Παρασκευής.

          H Βούλα Ποζίδου μια λαμπερή και κοσμοπολίτικη παρουσία με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και αποδεδειγμένη επιθυμία για προσφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία, κοσμεί και ενισχύει, από σήμερα, τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 08:47

Με Δημήτρη Τσαντάκη ο Γιώργος Αμανατίδης (Marcelo)

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Αμανατίδη (Marcelo) Γεωργίου

          Ο Γιώργος Αμανατίδης, ο γνωστός σε όλους Marcelo από  τα Κρούσσια, λαμπρύνει κι αυτός με τη συμμετοχή του το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον με βάση το παρόν και ισχυρό θεμέλιο το παρελθόν μας.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 08:35

Τσαντάκης: Οι πρώτοι εννέα άξονες του προγράμματός μας

Γράφτηκε από τον

«Η Αρχή...» ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ENNEA ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Ενώνουμε τις Δυνάμεις μας για το Δήμο Κιλκίς

Θεμελιώνουμε μια νέα αυτοδιοικητική αρχή με βάση τη θέληση, το μεράκι, τη γνώση, την ορμή και την κοινωνική ευαισθησία.

  • για να πάμε πιο ψηλά την πόλη μας και τα χωριά μας
  • για να αποκτήσουμε έναν πιο σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο
  • για να δώσουμε μεγαλύτερο βήμα συμμετοχής στην κοινωνία και στους νέους
  • για να μοιραστούμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 08:10

Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Οδυσσέας Φραγγελάκης

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Φραγγελάκη Οδυσσέα

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1957, μεγάλωσα στην Αθήνα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη όπου αργότερα παντρεύτηκα με την Γεωργία Ιωαννίδου καθηγήτρια και έχουμε δύο παιδιά, τον Φώτη 31 ετών και την Ελίζα 27 ετών. Από το 2002 ζω μόνιμα στο Κιλκίς.

Εδώ και είκοσι χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά με γνώμονα  το καλό των πολιτών και του τόπου μου, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης. Ως Πρόεδρος Αναπήρων ν. Κιλκίς, ως Πρόεδρος του Γηροκομείου Κιλκίς, ως Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος και ως  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς. Εργάστηκα ως τεχνικός υπάλληλος του ΟΤΕ και σήμερα είμαι συνταξιούχος.

Το 2017 η διοίκηση του κ. Γκουντενούδη επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της γνωμοδότησης για επένδυση υδροηλεκτρικού σταθμού στη θέση Δύο Ποτάμια Γουμένισσας.

Η παράταξή μας ξεκάθαρα δήλωσε τότε,  ότι δεν συντρέχει λόγος να συζητηθεί το θέμα αυτό και εμμένει στη θέση που έχει τεκμηριώσει από το 2013, άποψη που πλειοψήφησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Η αγάπη της για τον τόπο και η πίστη ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να ορίζουν το παρόν και το μέλλον του θεμελιώνοντας φιλοπρόοδες πολιτικές που απορρέουν από τις αξίες τους οδήγησαν τη Σοφία Καπαλτσίδου  στην απόφαση να συμπαραταχθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 08:59

Με "Συμμετέχω" και Δημήτρη Αγαθόπουλο ο Αναστάσιος Βαφειάδης

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Βαφειάδη Αναστασίου

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,

Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1955. Είμαι παντρεμένος με τη Μαθηματικό Ευαγγελία Ζαχαρή και έχουμε δύο γιους. Είμαι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Σελίδα 1 από 109