Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, 3:24:57 πμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 10:28

Διακοπή ρευματοδότησης στο Δημαρχείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η ρευματοδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 19:06

Νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων ο Ανέστης Πογέλης

Γράφτηκε από τον

Με απόφασή  του ο  Δήμαρχος Κιλκίς όρισε νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον Ανέστη Πογέλη στη θέση του αποβιώσαντος Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη.

Οι αρμοδιότητες που ανατίθενται στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων αφορούν:

Ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς ορκίστηκε την Τετάρτη ως νέα δημοτική σύμβουλος η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στη νέα δημοτική σύμβουλο να διαγράψει μια αξιόλογη  και παραγωγική θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Δήμου Κιλκίς.

Η Δωροθέα (Μαρία) Μανιουρά – Κυριακίδου εξελέγη επιλαχούσα με τον πλειοψηφήσαντα δημοτικό συνδυασμό ''Άνοδος – 7 Πολις'' και καταλαμβάνει τη θέση του αποβιώσαντος δημοτικού συμβούλου Νίκου Ταχτσίδη.

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 13:33

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Αθηνών, Αριστείδου, Αριστοτέλους και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ Περικλέους και Βυζαντίου), καθώς και στις αντίστοιχες περιοχές επέκτασης νότια της Μ. Αλεξάνδρου, ότι τη Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού Αριστείδου.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:11

Ανακοίνωση-ενημέρωση από το Δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Για την καλύτερη οργάνωση της Εμποροπανήγυρης εργάζεται η Δημοτική Αρχή Κιλκίς προσθέτοντας στο σχεδιασμό της στοιχεία που αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν τον ιστορικό θεσμό της πόλης. Βαρύτητα στη φετινή διοργάνωση δίδεται σε αισθητικές παρεμβάσεις στους χώρους της Εμποροπανήγυρης σε βελτιωμένες υποδομές στους εκθέτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών δρωμένων.

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 18:36

Ο “Κλεισθένης Ι” επιβάλλει πνεύμα συνεργασίας

Γράφτηκε από τον

Ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση, ο “ΚλεισθένηςΙ” αποτελεί ήδη πραγματικότητα και οι ..συνέπειές του δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιηθεί ακόμα και από στελέχη της αυτοδιοίκησης με μακρόχρονη ενασχόληση στα κοινά.

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 13:24

Εκτακτη σύσκεψη από Βεργίδη για την αντιπυρική προστασία

Γράφτηκε από τον

Την Πέμπτη 26-07-2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έκτακτη σύσκεψη συναρμόδιων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών – φορέων για την αντιπυρική προστασία του Νομού Κιλκίς.

Με το τελευταίο δημοσίευμα σας κ.Γκουντενούδη, επιβεβαιώσατε για μία ακόμη φορά την πολιτική σας ανεπάρκεια.
Σας άσκησα κριτική για τις ανακρίβειες με τις οποίες προσπαθήσατε να κρύψετε τη γύμνια του έργου της τετραετούς σας θητείας , χρησιμοποιώντας τα νούμερα και στοιχεία που μου έδωσε η οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 20:18

Σε λειτουργία το νέο καδό – πλυντήριο του Δήμου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με ένα νέο μηχάνημα, απαραίτητο για τις ανάγκες της καθαριότητας εξοπλίστηκε ο Δήμος Κιλκίς.
Το καδο-πλυντήριο που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του εσωτερικού και εξωτερικού μέρους των κάδων απορριμάτων όπως και για το πλύσιμο των δρόμων.

Σελίδα 1 από 85