Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 8:20:40 μμ

Αυτοδιοίκηση

Με το σύνθημα «Συμμαχία Ευθύνης!» η εταιρεία «Βιολιτζής-Καραπαναγιώτιδης» Βιο-Καρ plus ΕΠΕ προχώρησε σε μια σημαντική προσφορά, αποδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά τα αισθήματα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχουν τους ιδιοκτήτες της, Κώστα Βιολιτζή και Βασίλη Καραπαναγιωτίδη.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 15:25

Δήμος Κιλκίς: Μια σταγόνα αίμα για το συνάνθρωπο

Γράφτηκε από τον

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί την Παρασκευή 3 Απριλίου στο α’ ΚΑΠΗ (οδός Γ. Καπέτα 17, απέναντι από το Δημαρχείο) από τις 9:00 έως τις 13:00 ο Δήμος Κιλκίς με την πολύτιμη συνεργασία του τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και του εργαστηριακού τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Σε ανακοίνωση του δήμου Παιονίας όσον αφορά τις ανεξέλεγκτες μετακινήσεις φιλοξενούμενων στη δομή της Νέας Καβάλας, τονίζεται:

Στη βεβαίωση 556 παραβάσεων του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Ελλάδα σήμερα, από τις 06:00 το πρωί έως τις 15:00.

Μικτό κλιμάκιο με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής Γιώργο Μπαλάσκα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αδειούχων Πλανόδιων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς Κωνσταντίνο Γρίβα επιθεώρησε σήμερα το πρωί τους χώρους της λαϊκής αγοράς Κιλκίς, για να ελέγξει την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την εύρυθμη λειτουργία της στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

Επικαιροποίηση πίνακα συμμετεχόντων στη λαϊκή αγορά Κιλκίς για αυτό το Σάββατο.

Επικαιροποιείται ο πίνακας των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου που θα λάβουν μέρος, αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου, στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς.

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα απολυμάνσεων και σε ανοιχτούς χώρους πραγματοποιεί από το περασμένο Σάββατο 21 Μαρτίου ο δήμος Κιλκίς.

Όπως είχαμε γράψει, από την πρώτη που ξέσπασε και στη χώρα μας η πανδημία του κορονοϊού, ο δήμος Κιλκίς προχώρησε στην απολύμανση των δημοτικών κτιρίων και των σχολείων στην πόλη και στα χωριά.

Με το 50% της δύναμης των εκθετών θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην πόλη του Κιλκίς, στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινής υπουργικής απόφασης αναφορικά με την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του CoVid-19.

Δήλωση Γιάννη Φαχουρίδη, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς» και δημοτικού συμβούλου, για την επέτειο της Επανάστασης του 1821.

Σε συνέχεια της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε  στο ΦΕΚ Α΄ 55/11-03-2020 και αφορά στα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοΪού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του, σας ενημερώνουμε, ότι, ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, δεν θα τελεστούν δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς και δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές παρελάσεις, οι παρελάσεις της μαθητιώσας νεολαίας, οι καταθέσεις στεφάνων και οι λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

Σελίδα 1 από 190