Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 8:44:36 μμ

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:09

Η πίτα των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με την ευχή το 2020 να είναι μια καλή και παραγωγική χρονιά, οι εργαζόμενοι στις  Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους, έχοντας στο πλευρό τους το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 09:07

Προχωρά το έργο των νέων κοιμητηρίων στην Αξιούπολη

Γράφτηκε από τον

Προχωρά από το δήμο Παιονίας το έργο κατασκευής των νέων κοιμητηρίων στην Αξιούπολη. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διάδρομοι στα νέα κοιμητήρια, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους στο μέλλον.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-1-2020)

Με πρωτοβουλία του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΑΣΠΚΜ καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του γεωργοδιατροφικού τομέα να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανάδειξης της ταυτότητας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΚΜ.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 11:32

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 06:00 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας ενημέρωσε τους φορείς και τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά) για  θέματα που αφορούν την ενότητα.

Την επίσημη αντίδραση του Δημάρχου Παιονίας προκάλεσε η απόφαση της Τράπεζας Eurobank να κλείσει το υποκατάστημά της στο Πολύκαστρο.
Ο κ. Κ. Σιωνίδης με επιστολή του προς τονΔιοικητή της Τράπεζας την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργό, στον υπουργό Ανάπτυξης και στους βουλευτές του νομού καθώς και σε αρμόδιους φορείς αναφέρει:

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:49

Στο δήμο Παιονίας ο τομεάρχης τουρισμού της Περιφέρειας

Γράφτηκε από τον

Ο  Τομεάρχης  Τουρισμού της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης  Αλέξανδρος Θάνος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

Η συνάντηση γνωριμίας έγινε στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κ. Θάνος σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου Παιονίας.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, ο Υφυπουργός  Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε το δημαρχείο του δήμου Παιονίας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας και Υπηρεσιακοί Παράγοντες του δήμου.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 06:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού τους φορείς και τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά) για ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού.

Σελίδα 1 από 178