Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, 11:18:21 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πολίτες του Κιλκίς, Συμπατριώτες μου,

Η επιθυμία της άδολης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μου και της προσπάθειας για την υλοποίηση κάθε ενέργειας και δράσης, που ως στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο του γενέθλιου τόπου μου, με ώθησαν και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέλθω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επί οκτώ συναπτά έτη έως σήμερα, η αγάπη και αποδοχή των ιδεών και των απόψεων μου από τους συμπατριώτες μου για τον ακριτικό και ευλογημένο τόπο μας,  μου έχουν δώσει την ευκαιρία – και είναι τιμή μου – να υπηρετήσω και να αγωνισθώ για τους ανθρώπους αυτούς με όλες μου τις  δυνάμεις.

Εισήγηση Αντιδημάρχου Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών Αιμίλιου Νικολαΐδη επί του οικονομικού απολογισμού του Δήμου Κιλκίς για το 2017.

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 23:01

Αποκατάσταση του οδοστρώματος στο δρόμο Γρίβας - Καστανερής

Γράφτηκε από τον

Σε πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και προβλημάτων στην περιοχή Γρίβας –Καστανερής από τις πλημμύρες της 10ης και 11ης Οκτωβρίου του 2015, προτού αρχίσει η φετινή αντιπλημμυρική περίοδος προχώρησε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, της Π.Ε. Κιλκίς.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Κιλκίς κος Δημήτρης Σισμανίδης θα εγκαινιάσει την Μόνιμη Εικαστική Έκθεση στο Μουσείο της Λίμνης Δοϊράνης, ένα έργο που χρηματοδότησε ο Δήμος Κιλκίς και υλοποίησε η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ.
Οι παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της αναβάθμισης του μουσείου είναι:

Του Γιάννη Αλίρη.

 

Τον Ιανουάριο του 2013 μια εισήγηση του εκ Γουμενίσσης Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας Θεόδωρου Θεοδωρίδη για ίδρυση κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου έγινε πράξη.
Το μεν φαρμακείο είναι στην Γουμένισσα το δε παντοπωλείο στο Πολύκαστρο.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 22:08

Απάντηση για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Κύριε Διευθυντά,
Χαίρομαι για την άρτια δομημένη απάντηση, (Ειδήσεις Κιλκίς, α.φ. 1328/3-10-2018-Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε), του πραγματικά ευαίσθητου, αεικίνητου, επίκαιρου και με τεράστια προσφορά στα τεκταινόμενα του Δήμου, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Δημητρίου Τσαντάκη, με την οποία υπερασπίζεται το έργο και τους συνεργάτες του, στις κοινωνικές υπηρεσίες, το οποίο δεν μπορώ να αμφισβητήσω.

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 22:38

Ποιοι στηρίζουν την υποψηφίοτητα Σούλη Καζαντζίδη

Γράφτηκε από τον
Πρώτη κατάσταση 45 Πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη για το δήμο Κιλκίς:
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 22:36

Αχός βαρύς ακούγεται από τα 45άρια!

Γράφτηκε από τον

Τον Μάρτιο του 2007 και αφού επί έτη πολλά η επιμονή στη μέθοδο των πρόχειρων διαγωνισμών είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και καταγγελιών, ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης, επί κεφαλής της μειοψηφίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο με Νομάρχη τον για δεύτερη φορά εκλεγμένο στις εκλογές του 2006 Βαγγέλη Μπαλάσκα, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κιλκίς θέτοντας προς διερεύνηση τη νομιμότητα των περιβόητων 45αριών, τη μέθοδο δηλαδή των πρόχειρων διαγωνισμών για την εκτέλεση έργων προϋπολογισμού μέχρι 45.000 ευρώ.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 21:01

Σιωνίδης: Η σπατάλη στο Δήμο Παιονίας συνεχίζεται....

Γράφτηκε από τον

Αγαπητοί συνδημότες,

Από το 2014 μέχρι και σήμερα προσπάθησα να ανταποκριθώ στο ρόλο που μου αναθέσατε με τη  ψήφο σας στις εκλογές  του Μαΐου. Δεν υπέπεσα σε λαϊκισμούς και δεν υπονόμευσα σε καμία περίπτωση το έργο της Διοίκησης. Αντιθέτως άσκησα εποικοδομητική αντιπολίτευση διατυπώνοντας κρίσεις, επισημάνσεις, προειδοποιήσεις και προτάσεις.

Νέοι κάδοι απορριμμάτων εγκαθίστανται σε γειτονιές και σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης του Κιλκίς και των οικισμών της για να καλύψουν τις ανάγκες της καθαριότητας.
Η Δημοτική Αρχή, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις σε ότι αφορά τον εξοπλισμό της καθαριότητας, προχώρησε για τη φετινή χρονιά στην προμήθεια 575 συμβατικών (πράσινων) κάδων απορριμμάτων.

Σελίδα 1 από 90