Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 11:40:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Θέμης Ανθρακίδης σε συνέντευξή του στις eidisis,gr καταγράφει το νέο πολιτικό σκηνικό, τις προτεραιότητές του στα θέματα - προβλήματα αιχμής του νομού και αισιοδοξεί.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο ν. Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης είναι αισιόδοξος ότι το Κίνημα μπορεί να εκλέξει βουλευτή στο ν. Κιλκίς, εκτιμά ότι το πενταμελές ψηφοδέλτιό του είναι ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ τονίζει ότι για πρώτη φορά μετά την κρίση οι πολίτες ακούν πλέον και συζητούν τις θέσεις του κόμματος.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 22:14

Κριτήριο επιλογής η αξιοσύνη

Του Γιάννη Παπαδόπουλου, υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας.

 

Συνδημότισσες και συνδημότες

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου έρχονται να μας θυμίσουν ότι απομένουν πολλά άλυτα προβλήματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας έχει δείξει ότι ο προεκλογικός λόγος συνεχίζει με πείσμα να απέχει των μετεκλογικών πράξεων και η μίζερη διαχείριση της καθημερινότητας πολύ λίγο προσεγγίζει τις προσδοκίες του μέσου πολίτη.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 22:13

Ελευθερία και Ηθική Βουλευτών

Του Κώστα Κιλτίδη, πρ. Βουλευτή Κιλκίς - Υπουργού.

Είναι δύσκολο να τεθούν πλαίσια και κανόνες λειτουργίας στο πολίτευμά μας, στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, όταν απουσιάζει η στοιχειώδης διάκριση των εξουσιών.
Εύκολα η όποια επιχειρηματολογία λαμβάνει υποκειμενικά χαρακτηριστικά περί ελευθερίας δράσεως του βουλευτή και ιδίως όσον αφορά τη δεοντολογία και την πολιτική ηθική. Στο Σύνταγμα και στην προβλεπόμενη νομοθετική πρωτοβουλία για την λειτουργία του πολιτεύματος, οι διατάξεις που ισχύουν επιτείνουν την σύγχυση και την αυθαίρετη κρίση κάθε ανευθύνου-υπευθύνου.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες τόσο της Γουμένισσας όσο και του Κιλκίς για την ταχύτατη ανταπόκρισή τους σε κλήση μας την περασμένη Κυριακή όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μπαλκόνι κατοικίας μου που ενοικιάζω στο Πολύκαστρο.

Ύστερα από δυο αναβολές (Δεκεμβρίου,Ιανουαρίου) εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου η προσφυγή του Δήμου Ωραιοκάστρου κατά της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος για την χωροθέτηση δανειοθαλάμου απόληψης γαιώδους υλικού από την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία του δρόμου Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.

Διεξήχθη την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, το 3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς. Τους αγώνες διοργάνωσε o Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στους χώρους του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Συμμετείχαν συνολικά 74 μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών από τα σχολεία του Νομού Κιλκίς.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 20:27

Το Ειρηνοδικείο εκ των έσω…

Γράφαμε σε προηγούμενό μας σχόλιο για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το κτήριο του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, με αφορμή την αναζήτηση νέας στέγης για ενοικίαση από το ελληνικό δημόσιο.
Ακριβώς δυο χρόνια πριν είχε έρθει στο Κιλκίς ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής και εξέφρασε την έκπληξή του για τις τριτοκοσμικές συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης στο Κιλκίς, αποφασισμένος να δώσει λύσεις σε λίγους μήνες!!!

Με ενθουσιασμό, νέες ιδέες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για το Κιλκίς έρχεται να προστεθεί στο δημοτικό  συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ο Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης

Ο Κωνσταντίνος Τσαβδαρίδης είναι ένας νέος άνδρας 28 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στον Ψηφιακό Πολιτισμό και την Επικοινωνία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Σελίδα 1 από 12040