Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 2:59:28 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε:
Εδώ είναι οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Δημοσιεύουμε όσα θεωρούμε ενδιαφέροντα και υπηρετούν δημόσια αγαθά.
Παραμένουμε παγερά αδιάφοροι αν τα δημοσιεύματά μας "εξυπηρετούν" ή όχι τις προσωπικές μωροφιλοδοξίες τρίτων προσώπων, ιδιαίτερα εκείνων που παρέμεναν αμίλητοι και αδιάφοροι σε όσα τραγικά συνέβαιναν δίπλα τους επί πενταετίες και τετραετίες. Κι αποφάσισαν ξαφνικά να υψώσουν φωνή, τη ευγενή φροντίδι των γνωστών αργυρώνητων οσφυακαμπτών κάθε εποχής και κάθε εφήμερου ισχυρού.

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 21:42

Δεν είναι έθιμο, είναι αρρώστια

Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δεν είναι έθιμο, είναι αρρώστια. Μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση μια ομάδα μερικών χιλιάδων ανθρώπων περιμένει έτοιμη να ορμίσει στο κράτος και να αντλήσει χρήματα από τα ταμεία του. Άλλοι από αυτούς είναι μέλη του κόμματος, άλλοι είναι καιροσκόποι και άλλοι απλοί τυχοδιώκτες. Τοποθετούνται είτε σε θέσεις σημαντικές υποτίθεται για να παράγουν έργο, είτε καταλαμβάνουν άχρηστες και αχρείαστες θέσεις που προορίζονται για αργομισθίες. Οι πρώτοι είναι χρήσιμοι (στο κόμμα) διότι εκτελώντας χωρίς αντιρρήσεις τα κυβερνητικά προστάγματα εξυπηρετούν το κομματικό συμφέρον. Οι δεύτεροι απλώς πληρώνονται χωρίς να σκάβουν (όπως θα έλεγε ο Ροΐδης).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-12-2019)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-12-2014)

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 15:58

Κάλεσμα Τονικίδη υπέρ ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης είναι ανάμεσα στα 120 άτομα από όλη τη χώρα που με ανακοίνωσή τους συστρατεύονται με το ΣΥΡΙΖΑ και προσκαλούν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα, την ερχόμενη Δευτέρα, στο ξενοδοχείο CARAVEL, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΕΛ.ΑΣ. και οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ  ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ προειδοποιούν: Αυτά είναι τα e-mail που δεν πρέπει να ανοίγετε

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σχετικά με προσπάθειες εξαπάτησης μέσω ηλεκτρονικής εταιρικής αλληλογραφίας ή διαδικτυακών επενδυτικών προγραμμάτων.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης 'ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ', σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11.00, στο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, στην ομιλία της Μαρίας Τσιμπίδου, Δρος Αρχαιολογίας, «Ο Μακεδονικός Τάφος ΙΙΙ στον Άγιο Αθανάσιο. Συμπόσιο, Χρώμα και όνειρο στη γη των Μακεδόνων».

Tης ομιλίας θα προηγηθεί ξενάγηση στην περιοδική έκθεση του Μουσείου (10.30 – 11.00). Μουσική επιμέλεια και εκτέλεση: Σαξόφωνο Νάσκας.

Στο λαϊκό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κορομηλιά, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για οξυμένα προβλήματα του Κιλκίς, ειδικά στην Εκπαίδευση, την Υγεία και την Πρόνοια.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 23:18

Ο φόβος φυλάει τα έρμα!

Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει, διατεινόμασταν υψηλοφώνως οι καπνιστές στις αλλεπάλληλες απόπειρες της Πολιτείας κατά το παρελθόν να "κόψει" το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους. Αποδείχθηκε πως αν ο εν λόγω "ζυγός" συνοδεύεται και από ένα πρόστιμο 500 ευρώ, μια χαρά τον υπομένει ο τράχηλος του Έλληνα τον αντικαπνιστικό νόμο!
Η εντύπωση -εκτίμηση ήταν διάχυτη το τελευταίο διάστημα. Δεν καπνίζει κανείς στα καταστήματα. Εστίασης, διασκέδασης κ.ο.κ. Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου είναι πλήρης.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 22:59

Για ένα πραγματικά δημοκρατικό σύνταγμα

Γράφει ο Παναγιώτης Αδαμος.

Είναι ο ελληνικός λαός έτοιμος και ώριμος για πραγματική δημοκρατία; Το ερώτημα μπορεί να φαίνεται απλοϊκό ή και προβοκατόρικο. Και οι απαντήσεις μπορεί να ποικίλλουν. Άλλωστε μια μερίδα του πολιτικού κόσμου – αλλά, δυστυχώς, και μια μερίδα της κοινωνίας των πολιτών – απαντούν στο παραπάνω ερώτημα αρνητικά. Πολλοί συμπολίτες μας λοιπόν έχουν πειστεί ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ωριμάσει πολιτικά σε βαθμό τέτοιο ώστε να του ανατεθεί πραγματική λήψη αποφάσεων σε σοβαρά ζητήματα – μέσω, π.χ., δημοψηφισμάτων. «Απόδειξη» λένε «της πολιτικής μας ανωριμότητας, οι διαχρονικώς κακές μας επιλογές την ώρα της κάλπης» και άλλα παρόμοια.

Σελίδα 1 από 12298