Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 11:55:22 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας καλωσόρισε τη νέα ορειβατική χρονιά με την κοπή της βασιλόπιτας τους, στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι, με ανοιξιάτικη πεζοπορία, ξεκινώντας από την πλατεία Θ. Ζελέγκου (κεντρική) της Γουμένισσας και τελικό προορισμό το λόφο του εξωκλησιού Αγίων Αντωνίου και Θεοδώρου Γρίβας.

Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager).

Το να κάνεις το ίδιο λάθος δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα, έλεγε ο αρχαίος Έλληνας ποιητής Μένανδρος.

Μια εικονογραφημένη έκθεση – ύμνο στην κραταιά συμμετοχή των γυναικών στους εθνικούς αγώνες, την ‘’Ελληνίδα στον πόλεμο’’ εγκαινίασαν σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Η Θρακική Εστία Κιλκίς θα είναι παρούσα στο αφιέρωμα της εκπομπής ''Μηχανή του Χρόνου'' για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης και ένωσης της Θράκης με τον εθνικό κορμό. 

Την Κυριακή 23 Φλεβάρη, ώρα 1.00μ.μ., στο κέντρο ΚΑΛΥΒΑ στο Κιλκίς, κόβουμε την βασιλόπιτα με τα μέλη και όλους εσάς που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε.

Από την Ένωση Αστυνομικών Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου με παρουσία πολλών μελών και φίλων. Παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και τέθηκαν οι στόχοι για το 2020.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει το τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, 29 Φεβρουαρίου & 01 – 02 Μαρτίου 2020 τριήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko Βουλγαρίας, με διανυκτέρευση στο εξαιρετικό ξενοδοχείο 4* Vihren Palace Aparthotel, https://vihrenpalace.com, με πλούσιο πρωινό, σε κεντρική θέση μέσα στο Bansko, πολύ κοντά στo lift της Γόνδολας.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 21:58

Δεν χαρίστηκε ο Γκουντενούδης!

Τη βασιλόπιτά του έκοψε η δημοτική παράταξη «Παιονία Ισχυρή» του Χρήστου Γκουντενούδη, το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 21:20

Ο Αντώνης Γιαννακίδης για την αυτοάμυνα

Συνέντευξη στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΡΑΚΗ.

Η συνάντησή μας με τον Αντώνη Γιαννακίδη κανονίστηκε μετά από μια συζήτηση που είχαμε όσον αναγκαιότητα της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας στην εποχή μας.

Σελίδα 1 από 12374