Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 2:21:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το ΚΕΘΙ σχεδίασε και «τρέχει» από σήμερα μια νέα καμπάνια, σε συνεργασία με τη ΓΓΙΦ και το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την κινητοποίηση των γυναικών σε όλη την Επικράτεια και την ενθάρρυνσή τους να συμμετάσχουν ως υποψήφιες στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Με σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 11/4, το απόγευμα στον χώρο του Σχολείου, η ημερίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς με θέμα την Πρόληψη της Επιθετικής Συμπεριφοράς των παιδιών. Εκπαιδευτικοί του Σχολείου, γονείς και κηδεμόνες άδραξαν την ευκαιρία, να ακούσουν από έγκριτη πηγή, σχετικά με το φλέγον αυτό θέμα και συμμετείχαν ενεργά.

Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα διεξήχθη στις 2-3-4 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα επισκεφτούν το νομό Κιλκίς ο Δημήτρης Παπαδημούλης Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βλάση Αγτζίδη
Νωρίς το πρωί θα περάσουν από τη Νέα Σάντα και θα συζητήσουν με τους κατοίκους της.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμμετοχή σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις», ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με τον Καθηγητή Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής κ. Γιοβά Χρήστο ,

Μήνυμα του Δημήτρη Τσαντάκη για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον πάθος...

συμπορευθώμεν αυτώ και συσταυρωθώμεν...

Ας ζήσουμε λοιπόν αυτές τις Μεγάλες Ημέρες του Αγίου Πάθους του Θεανθρώπου με περίσκεψη και εσωτερικό στοχασμό. Ας καθαρίσουμε από μέσα μας ότι πονηρό μας βαραίνει κι ας σταθούμε αληθινά με αγάπη στο διπλανό μας άνθρωπο, όποιος κι αν είναι αυτός, όπου κι αν πιστεύει, ότι χρώμα κι αν έχει.

Ο Ιορδάνης Παντελίδης έρχεται στην αυτοδιοικητική οικογένεια της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με επικεφαλής το Δημήτρη Κυριακίδη δυναμώνοντας με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο της νίκης. Ο Ιορδάνης Παντελίδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς, για να πάμε Μπροστά τη Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής στον αγροτουρισμό, στον πολιτισμό θωρακίζοντάς την με νέες ισχυρές υποδομές.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η ομάδα του ΣΟ Κιλκίς κατέκτησε την έβδομη θέση στο ομαδικό τουρνουά ακαδημιών έως 12 ετών που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Πεύκων. Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 14/4 στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν σε αυτούς 20 σκακιστικοί σύλλογοι.

Από τη δημοτική παράταξη “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σελίδα 1 από 12114