Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 12:19:15 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:59

Διαψεύδει ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Επειδή για περισσότερες από μια φορές αναφέρθηκε από τον κ. Παύλο Τονικίδη το όνομα του Νίκου Κωνσταντινίδη ως του φυσικού αυτουργού της κατάθεσης υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή την ίδια δικαιολογία προέβαλε στην τελευταία συνάντησή του με οχτώ νεοεκλεγέντες συμβούλους του, κάναμε το αυτονόητο: απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη.

Μια αρχαία μητρόπολη με αναπτυγμένη γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή στην περιοχή όπου σήμερα βρίσκεται το χωριό Άνω Απόστολοι Κιλκίς κι ένα υπερτοπικής εμβέλειας ιερό του Ασκληπιού, όπως συνάγεται από επιγραφικά τεκμήρια, «συστήνει» στο ευρύ κοινό η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο «συνομιλίας» με την κοινωνία, μέσω της επικοινωνιακής της δράσης «Μικρές (περιοδεύουσες) εκθέσεις… άγνωστων αρχαιοτήτων εκ Κιλκίς».

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:54

Τουρνουά αντισφαίρισης στη Γουμένισσα

Ολοκληρώθηκε το 3ο Tουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινκ-πονκ) την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στις 9:00 μ.μ., που διοργανώθηκε από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιο Τρύφωνα» Γουμένισσας, στα πλαίσια των 44ων Θεοτοκείων. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου που αποτελούνταν από ερασιτέχνες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πρωταρχικός στόχος, το παιχνίδι και η ψυχαγωγία.

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Kick Boxing, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Συγκεκριμένα, στους Άνδρες στα -60 κιλα ο αθλητής  του Κιλκίς Ανανιάδης Σίμος , θα είναι ο ένας από τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στην πόλη Γκιορ το διάστημα από 23 έως 31 Αυγούστου. Η συμμετοχή θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή καθώς πριν λίγες μέρες  συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της  Bangkok της Ταϊλάνδης , με την Ομοσπονδία του Muay Thai όπου κατέλαβε την 10η θέση στην γενική κατάταξη. 

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς για την άμεση διαλεύκανση της κλοπής που έλαβε χώρα σε κατάστημα της εταιρίας μας.
Ο επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία σας σχετικά με την παροχή αστυνομικών υπηρεσιών, δημιουργεί το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία και προάγει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Ελληνική Αστυνομία.
Mε εκτίμηση
Τσιβρεμετζής Α. Στέλιος

Ένα μεγάλο, πολύχρωμο μωσαϊκό χορευτών με παραδοσιακές φορεσιές στόλισε την πρώτη ημέρα των 44ων Θεοτοκείων της Γουμένισσας. 
Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Θ. Ζελέγκου, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, παρουσίασε το δρώμενο με τίτλο «40 χρόνια Άγιος Τρύφων Γουμένισσας… από την πρόβα στη σκηνή».

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε η είδηση στο Κιλκίς και ειδικότερα στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ότι, ο Δημήτριος Βασιλειάδης Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς, άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία της Χαλκιδικής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με χαρά και  υπερηφάνεια η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ σας προσφέρει μια  βραδιά  γεμάτη μουσική με δύο κορυφαίους  Έλληνες δεξιοτέχνες, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τον Κώστα Αναστασιάδη και σας καλεί να τη μοιραστούμε  την Τετάρτη 21 Αυγούστου  2019 στις 9 το βράδυ στην Πινακοθήκη της Τέχνης στο Μεταλλικό.

Σελίδα 1 από 12223