Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 2:02:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να επιβραδύνει το κρουαζιερόπλοιο, η σύγκρουση δεν απετράπη.

Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey κατά τη διάρκεια άφιξής του στο λιμάνι στο Κουσάντασι της Τουρκίας την περασμένη εβδομάδα χτύπησε την πλώρη του στον τσιμεντένιο προβλήτα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Σάρισα Παιονίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία Κολιός για την χορηγία στην αθλήτριά μας Ιωακειμίδου Μαρία που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας tae kwon do στο Κοπερ της Σλοβενίας όπου θα διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα eitf taekwon do 2024.

Παραμονές των ευρωεκλογών, με ανοιχτά τα ζητήματα βιωσιμότητας της ελληνικής και της ευρωπαϊκής γεωργίας που θέτουν οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ανά την ΕΕ, η 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, με θέμα «Ποια ΚΑΠ θέλουμε σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση; Τα μεγάλα αγροτικά ζητήματα του παρόντος και του μέλλοντος», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Διήμερη εκδρομή στην πόλη των ¨τρελών νερών", τη  Χαλκίδα, διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος ¨Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στις 13 και 14 Απριλίου.

To 2024 είναι ένας έτος ορόσημο για την Εκκλησία του Χριστού που παροικεί στο ακριτικό Κιλκίς της Μακεδονίας, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ανύψωση της Επισκοπής σε Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Υπέροχες πασχαλινές κατασκευές για να δωρίσετε στους εαυτούς σας ή σε φίλους έχει ετοιμάσει το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ”.

Ερωτηθείς χθες Τρίτη αν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ομοσπονδιακού προέδρου της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην Τουρκία θα συζητηθεί η πρόθεση της Άγκυρας να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter για την πολεμική της αεροπορία, ο υπουργός Γιασάρ Γκιουλέρ επέλεξε να δώσει ειρωνική απάντηση.

Ερωτηθείς χθες Τρίτη αν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ομοσπονδιακού προέδρου της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην Τουρκία θα συζητηθεί η πρόθεση της Άγκυρας να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter για την πολεμική της αεροπορία, ο υπουργός Γιασάρ Γκιουλέρ επέλεξε να δώσει ειρωνική απάντηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πρώτος γύρος των βουλευτικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 (τοπική ώρα· 08:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδας).

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα (24/4) στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 8:00 εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν στο ΥΜΑΘ για τις ελλείψεις διασωστών.

Στις 11:15 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση συνταξιούχων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.