Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 6:28:23 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε ξανά το υγειονομικό προσωπικό της Ελλάδας που δίνει στην πρώτη γραμμή την μάχη με τον κορωνοϊό.

«Όλη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.

Δύο ακόμα άνθρωποι που νόσησαν από κορωνοϊόκατέληξαν.

Ένας άνδρας χθες βράδυ στο ΑΧΕΠΑ και μια γυναίκα σήμερα στον Ευαγγελισμό.

Στον Ευαγγελισμό η γυναίκα ήταν 84 ετών και νοσηελυόταν εκτός ΜΕΘ.

Στο ΑΧΕΠΑ ο 42χρονος νοσλευόταν στην ΜΕΘ.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas's στο κεντρικό Λονδίνο παραμένει από το βράδυ της Δευτέρας ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, η μεταφορά του έγινε για λόγους προληπτικούς, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμος αναπνευστήρας σε περίπτωση που τον χρειαστεί.

Άλλοι 173 άνθρωποι υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 στη Γερμανία τις προηγούμενες 24 ώρες, με τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 1.607 στη χώρα, καταγράφουν τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει και αναρτά σε ειδικό ιστότοπο το Robert Koch-Institut, που ειδικεύεται στις μεταδοτικές ασθένειες.

«Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, κερδίζονται στο 90’ καμιά φορά και στις καθυστερήσεις», τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου. Τόνισε ότι η Ελλάδα πάει πολύ καλά στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά απαιτείται να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός.

Μήνυμα προς τους ομογενείς των ΗΠΑ απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Τούτες τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μου είναι και στους αδελφούς μας πέρα από τα σύνορα.

«Εμείς αναμετριόμαστε καθημερινά με το χρέος μας απέναντι στον λαό και την πατρίδα γιατί στο Κίνημα Αλλαγής  δεν είμαστε χθεσινοί»  δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 η Φώφη Γεννηματά. 
Τόνισε μεταξύ άλλων ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις για να μην  πεταχτούν οι εργαζόμενοι στο δρόμο, να στηριχτούν οι μακροχρόνια άνεργοι όπως οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό, να στηριχτούν οι αγρότες που έχουν μείνει απέξω, να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές των Δημοσίων νοσοκομείων.

Οριστικά εκτός κινδύνου μετά και τις επαναληπτικές εξετάσεις ενός γιατρού και δυο νοσηλευτών της Μαιευτικής. Αρνητικές στον κορονοϊό, πλήρης απολύμανση κλινικών, δρόμων εξωτερικών χώρων και...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.Βεργίδης Ανδρέας και η Π.Ε. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. (ΚΟΝ.Β.Α.)»  για την ευγενική και γενναιόδωρη διάθεση προϊόντων της εταιρείας.

Από την Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι νέες πρόσφατες πλημμύρες στο Κιλκίς, επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά τις σοβαρές ευθύνες του Κρατικού μηχανισμού και της Τοπικής Διοίκησης που αφορούν την προστασία του λαού από τα καιρικά φαινόμενα.