Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 1:28:28 πμ
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 20:12

Η πίτα της Σχολής Ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με καλεσμένους τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Κιλκισιακού, όπως και η γυναικεία ομάδα, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Πέντε τα τμήματα και ισάριθμοι οι τυχεροί, με τα μικρά παιδιά να κερδίζουν ως δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου.


Στο βήμα ανέβηκε και μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Πολυχρόνης Γιαννίτσης, που ανέλυσε το πλάνο και τη φιλοσοφία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ενώ το λόγο πήρε από τη μεριά των προπονητών και ο Σέβος Σεβαστόπουλος, που ζήτησε ακόμη καλύτερη συνεργασία με τους γονείς.
Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ.

Στη Θεσσαλονίκη
Οι εξορμήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζονται και αυτή τη Κυριακή, με την ακαδημία μας να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη για φιλικούς αγώνες.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη, μια ομάδα Προπαίδων του Πολυχρόνη Γιαννίτση και μία ομάδα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία
για το ντέρμπι
Σε ρυθμούς Γουμένισσας κινείται πλέον ο Κιλκισιακός, με την ομάδα να ολοκληρώνει πριν από λίγο τη πρώτη της προπόνηση ενόψει του ντέρμπι.
Ο ΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας εννιά νίκες στη σειρά, με τον Μάκη Δανδίκα όμως να κρατά προσηλωμένους τους παίκτες του στον στόχο που έχουν θέσει.
Προβλήματα δεν υπάρχουν, οι Λογγινίδης και Βέργος αυξάνουν ρυθμούς, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Σαπανίδης.