Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, 2:48:39 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:51

Ο ΑΕΤΟΣ κόβει την πίτα του με Παναγιώτη Γιαννάκη

Γράφτηκε από τον

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ‘’ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ’’
σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της Πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο ΔΑΚ Κιλκίς .
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του
ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος και θα τιμηθεί από τον σύλλογο  για την συνολική προσφορά του στο άθλημα .Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:51

Στη Βεγορίτιδα οι δρομείς υγείας

Γράφτηκε από τον

Στον 8ο Ημημαραθώνιο λίμνης Βεγορίτιδας συμμετείχε ο Μακρυσόπουλος Ιωάννης εκπροσωπώντας τον ΣΔΥΚ στον όμορφο αυτό αγώνα ενώ μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Κιλκίς που έγινε στην πόλη μας.
Ο Σ.Δ.Υ.Κ. θα  συμμετάσχει στον 13ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και στου παράλληλους αγώνες  5 και 10 χιλιομέτρων  που θα διεξαχθούν στη 1 Απριλίου 2018. Ήδη έχει ανοίξει φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.sdyk.gr για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή με την ομάδα του Σ.Δ.Υ.Κ. ενώ η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 21:38

Επάξια εκπροσώπηση από τον Σίμο Ανανιάδη του Άθλου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στις 17/02/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη επίλεκτοι αγώνες- βραδιά KICK BOXING – Μ.Μ.Α. υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ.
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα με το επίπεδο των αγώνων να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:22

Στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου με τρεις αθλητές ο ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για το 2018 με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από όλα τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:21

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στον Άθλο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do και kick boxing διεξήχθησαν την Κυριακή στις 11/02/2018 στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς .
Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη ύλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν. Η συμμέτοχη φιλών και συγγενών των αθλητών του σωματείου ήταν πολύ μεγάλη και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:20

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών  στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών  που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης  το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου .
Ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού για τους μικρούς αθλητές , αφού πάνω από 400 αθλητές ηλικίας 9-13 ετών από περισσότερους από τριάντα  συλλόγους  πήραν μέρος στην   ημερίδα στίβου, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία στο προπονητήριο των γονιών και φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 22:19

Σχολή ταε κβο ντο από το ΚΔΑΠ Ατέρμων

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά ένα ΚΔΑΠ δημιούργησε σχολή TAEKWON-DO και μάλιστα με προοπτικές εξέλιξης και μέχρι τον Ιούνιο και αγωνιστικής ομάδας,με την οποία και τα παιδιά μας θα πάρουν μέρος σε επισήμους αγώνες.Ευχαριστούμε τον Δάσκαλο Αναστασιάδη Γιώργο και τους κριτές για τις εξετάσεις που πραγματοποίησαν σήμερα στο ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ,τους γονείς που παραβρέθηκαν όλοι τους και τα παιδιά που εξετάστηκαν και διαγωνίστηκαν κερδίζοντας άξια τις ζώνες τους και τα επίσημα διπλώματα τους,επίσης έγινε και η κοπή της πίτας του τμήματος.Την ερχόμενη Τρίτη θα αναρτηθούν όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης και το βίντεο στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 23:31

Σε αγώνες mini Volley ο Αίας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τους πρώτους αγώνες Mini Volley για το 2018 έδωσαν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου Αίας Κιλκίς με την Ακαδημία Όλυμπος στην Θεσσαλονίκη.
Παιδιά από Α' έως και ΣΤ' δημοτικού είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το βόλεϊ.

Διασυλλογικοί και sparring αγώνες kick boxing ( low kick, kick light και πυγμαχίας) υπο την αιγίδα της ΠΟΚ με υπεύθυνο τον Ιωακείμ Τσικούρη, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας στις 11 Φεβρουαρίου 2018. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 100 αθλητές-ριες σε όλα τα στυλ με πολύ καλό επίπεδο. Όλοι οι αθλητές-ριες έκαναν δυο με τρεις αγώνες με στόχο την εμπειρία τη βελτίωση της αγωνιστικής ικανότητας και την αναβάθμιση του αθλήματος.

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 22:52

Με 20 αθλητές του ο Άθλος

Γράφτηκε από τον

Στις 11/2 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία << Golden Kick Boxing Championship >> με αγώνες kick boxing άλλα και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς .Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 64 στον αριθμό με την συμμέτοχη 10 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Σελίδα 1 από 177