Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 2:25:53 πμ
Σάββατο, 13 Μάιος 2017 21:22

Αετός: Αθλητισμός και συνεργασία

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 πραγματοποιήσαμε με επιτυχία την εκδήλωση  «Αθλητισμός και Συνεργασία» στο  Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με την συνεργασία του Δήμου Κιλκίς  και της Επιμορφωτικής Κιλκίς.
Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία την Δ/νση της Α’ βαθμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς , καθώς και όλους τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Κος Καρυπίδης καθώς και το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ και της Ε.Ο.Κ.  Κος Παπανικολάου.
Στα διαγωνιστικά-παιχνίδια που ακολούθησαν για όλα τα παιδιά, οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας πήραν δώρο από ένα Tablet , ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικό δίπλωμα και φυσικά κέρδισαν δοκιμαστικές προπονήσεις στα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΕΤΟΥ έως το τέλος της σαιζόν, καθώς και μια στολή προπόνησης του ΑΕΤΟΥ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που πήραν μέρος,  τους γονείς τους καθώς και τον Δήμο Κιλκίς για την πολύτιμη αρωγή του. Στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει η παροχή αθλητικής παιδείας και η εκμάθηση των κανόνων του «εὖ ἀγωνίζεσθαι».

Εκ του Δ.Σ.