Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 5:13:07 πμ
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 20:33

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 9ο Τουρνουά ΒόλεΪ Μυγδονιακού

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 9 Απριλίου ο Άτλας Κιλκίς τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων του όσον αφορά τα αναπτυξιακά του τμήματα, συμμετείχε στο Τουρνουά ακαδημιών – (3Χ3) μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Μυγδονιακός στο κλειστό Γυμναστήριο του Δρυμού.
Υπενθυμίζεται πως οι σχέσεις των δύο σωματείων είναι άριστες καθότι πέρσι έδωσε με μεταγραφή δύο πολύ καλές του αθλήτριες κορασίδες,  την Καραγιαννίδου Λαμπρινή κεντρική και την Φούρα Ξανθή ακραία.


Ήταν ένα οργανωμένο και πετυχημένο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν εκτός του Άτλαντα Κιλκίς και του Μυγδονιακού και οι σύλλογοι Πήγασος Πολίχνης, ΔΕΚΑ, Μακεδονικός και ΑΣΚ Λαγκαδά.
Οι μικρές αθλήτριες του Άτλαντα Κιλκίς προετοιμάζονται δυναμικά για τη μελλοντική τους αγωνιστική καριέρα στο άθλημα του βόλεϊ, συμμετέχοντας πλέον και σε μεγάλα και επιτυχημένα τουρνουά που διοργανώνονται από Συλλόγους με μεγάλη ιστορία στο άθλημα. Κύριος Στόχος με την συμμετοχή τους αυτή είναι η απόκτηση γνώσεων μέσω βιωματικών εμπειριών, η καλλιέργεια και ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, η ενθάρρυνση για τη λήψη πρωτοβουλιών και η εκπαίδευση σε τεχνικές και τακτικές δεξιότητες που δε μεταδίδονται μόνο μέσα από τις προπονήσεις αλλά κυρίως μέσα από τους αγώνες.
Για άλλη μια φορά η Αθλητική οικογένεια του Άτλαντα Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια καθώς επίσης και τους γονείς και τους φίλους του βόλεϊ που ακολούθησαν την αποστολή και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΪ…ΕΛΑ και συ
Εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών κοριτσιών και αγοριών γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου τηλ: 23410-29376.