Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 6:02:18 μμ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 20:28

5ο Δημοτικό: Άφησε αποτυπώματα στον “Τοίχο της καλοσύνης”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»,  στα πλαίσια δικτύωσης  και αφού αρχικά ενημέρωσε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, καθώς και  τους συναδερφικούς φορείς ( ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς και Α.Μ.Κ.Ε "Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης")  για την δημιουργία του Τοίχου της Καλοσύνης στην πόλη μας, πραγματοποίησε  στις 5 Απριλίου 2017 συνάντηση  και πορεία προς τον Τοίχο της Καλοσύνης όπου οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ  και οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου με τον Διευθυντή τους  κ. Χαράλαμπο Σιμιτσή και την Σχολική Σύμβουλο, κα Ιωάννα Αρβανίτη, άφησαν «αποτυπώματα» της καλοσύνης τους.

Όλοι μαζί τραγούδησαν με στόχο να σκορπίσουν  νότες αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, μέσα από μία συνεργασία με άτομα τυπικής ανάπτυξης, με σκοπό να βοηθηθεί  η ισότιμη ένταξη των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.
Η δράση είναι μέρος του Σχεδίου Δικτύωσης που αφορά στην Πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ- Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»  με κωδικό ΟΠΣ 5001582 του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)
Για την πραγματοποίηση του στόχου μας στηριχθήκαμε στους παρακάτω  ΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ:
Παραχώρηση τοίχου: Νίκη Μάνου
Χρώματα και υλικά: Αβραμίδης Παύλος, Βασιλειάδης Ευθύμιος, Γρηγοριάδης Αδάμ, Γρηγοριάδης Βασίλειος, Δημητριάδης Γεώργιος, Ξενίδης Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Ιωάννης.
Κρεμάστρες : Ξανθόπουλος Παύλος
Μπαλόνια: Μπουκέτο Μπαλόνια Διαλυνά Αμαλία
Χυμοί και ποτήρια: Coffee Factory
Αρτοσκευάσματα: Σπάρτακος
Ελληνική Αστυνομία- Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς
Εργαζόμενοι του Συλλόγου
Και φυσικά οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ που με υπομονή, χαρά, διάθεση για προσφορά και μεράκι συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
Ευχαριστούμε όλους θερμά
Έπεται και συνέχεια...