Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 1:59:51 μμ
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 20:31

Ανακαινισμένο βρήκαν το 2 Λύκειο Κιλκίς μαθητές και καθηγητές μετά τις παρεμβάσεις του δήμου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.

 

Η εργολαβία αφορούσε τη σημειακή αποκατάσταση βλαβών και τρωτών σημείων του σχολικού κτηρίου και ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο του έργου κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι τεχνικές εργασίες περιλάμβαναν στατική εναρμόνιση με το φέροντα οργανισμό του κτηρίου, ελαιοχρωματισμούς στους χώρους υποδοχής και στις αίθουσες διδασκαλίας, εγκατάσταση ψευδοροφής, αντικατάσταση συστήματος φωτισμού και αποκαταστάσεις στο αποχετευτικό σύστημα.

Ανάλογης φύσης εργασίες θα υλοποιηθούν και στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου με τη συνολική δαπάνη της εργολαβίας να ανέρχεται στα 257.400ευρώ, ποσό το οποίο καλύπτεται από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος II’’.