Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 8:30:33 μμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-1-2015)

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, σε συνεργασία με εννέα εκπαιδευτικούς φορείς από την Ευρώπη υλοποιεί το έργο “CSR and Ethics in Training Centers for benefit of all” στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Στρατηγικές Συμπράξεις. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ Βασική Δράση 2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-1-2020).

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (3-1-2015)

Σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus KA229 με θέμα: “My roots, my country, our Europe” στο οποίο συμμετέχει το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, και κατά τη διάρκεια της κινητικότητας των εκπαιδευτικών, οι νηπιαγωγοί του σχολείου μας Σπυρλιάδου Αναστασία και Θεοδωρακάκη Θεοπή ταξίδεψαν στη Brodnica της Πολωνίας όπου έγινε η τρίτη συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος από τις 2/12/19 έως και τις 6/12/19. (Γαλλία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βουλγαρία και Ελλάδα). 

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 13:10

Η χορωδία του 3ου Γυμνασίου τα έψαλε στο δήμαρχο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μια από τις πιο όμορφες γιορτινές στιγμές στο γραφείο του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ήταν η παρουσία εκεί της χορωδίας του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς. Οι νέοι της πόλης μας τα… έψαλαν στο δήμαρχο, εν χορδαίς και οργάνοις, σκορπίζοντας μελωδίες σε όλο το Δημαρχιακό μέγαρο.

ΠΡΩΙΝΗ: Ενα χορταστικό ΔΙΕΚ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 22:02

ΠΡΩΙΝΗ: Τέρπυλλος και Χέρσο σε γιορτινές στιγμές

Γράφτηκε από τον

ΠΡΩΙΝΗ: Τέρπυλλος και Χέρσο σε γιορτινές στιγμές

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-1-2015)