Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 12:52:10 πμ

Εκπαίδευση

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:53

Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας στο δήμο Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Παιονίας προς τιμή των Τριών Ιεραρχών η   «Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας».

Την ιδιαίτερη σημασία και αξία της γιορτής τόνισε με την ομιλία της, η εκπαιδευτικός Ιωάννα Καμπουρούδη. 

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (4-2-2015)

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 19:47

Ο Δήμαρχος Πάτρας ξενάγησε τους μαθητές του 2ου Λυκείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι γνωστό ότι η Πάτρα είναι ένας από τους προορισμούς των Σχολείων όλης της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Πολλά Σχολεία ερχόμενα στην πόλη ζητούν και έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 14:03

Κλειστά τρία νηπιαγωγεία λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας και Νέας Σάντας λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 20:28

250.000 ευρώ για τα σχολεία του ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, κατανέμεται σε όλους τους δήμους της χώρας, το ποσό των 28.000.000 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Κιλκίς.

Την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά οφέλη που παρέχει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) προσφέρει ο Δήμος Κιλκίς στους πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της υποχρεωτικής τους φοίτησης στο Γυμνάσιο. Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά  εφόδια να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό τη συγκρότηση τμήματος και τη λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 08:54

Όργανα γυμναστικής στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ξαφνιάζει και πάλι ευχάριστα το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς με τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές του. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στην αυλή του σχολείου, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές για την εκγύμνασή τους, αλλά και κατοίκων της πόλης για τις απογευματινές ώρες.

Πρωινή Κιλκίς (31-1-2020): Βασιλόπητες από τον Αγ. Μάρκο και το Κ.Υ. Κιλκίς

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 20:43

Συνάντηση ΕΛΜΕ Κιλκίς με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Ν. Κιλκίς την Πέμπτη 30-1-2020 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων & της εκπαίδευσης, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο.