Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 7:48:21 μμ

Εκπαίδευση

Η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστήμιου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 7/3/2020 και ώρα 18:00-21:00 στο 2ο όροφο, στο πρώην δημαρχείο Αξιούπολης.

Στο πλαίσιο των μαθηματικών διαγωνισμών του σχολικού έτους 2019-2020 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικών Θεμάτων «Λέσχη Ανάγνωσης» του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20-2-2020, συνάντηση και συζήτηση με τον εξαίρετο συνάδελφο και συγγραφέα κ.Παναγιώτη Αδάμο. Η συνάντηση έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολείου με πρωτοβουλία της συντονίστριας εκπαιδευτικού, κ. Μεσίγκου Σοφίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-2-2020)

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 14:20

Δε θα λειτουργήσει αύριο το 5ο νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπης

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται αύριο 28 Φεβρουαρίου η λειτουργία του 5ου νηπιαγωγείου Κιλκίς λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι η καταγραφή υψηλού ποσοστού απουσιαζόντων νηπίων από το σχολείο.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-2-2015)

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 11:48

Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς ευχαριστεί την Αικατερίνη Στόιου

Γράφτηκε από τον

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κ. Αικατερίνη Στόϊου από τη Γρίβα Κιλκίς, για την προσφορά γεύματος στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, εις μνήμη του αγαπημένου της συζύγου κ. Κωνσταντίνου Στόϊου.

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 21:26

Βιωματικό σεμινάριο: "Αγάπη και πειθαρχία"

Γράφτηκε από τον

"Αν δεν μαζέψεις τα παιχνίδια σου, θα καταλήξουν στα σκουπίδια". "Αν δεν φας το φαγητό σου, δεν πάμε παιδική χαρά". "Αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, δεν θα δεις τηλεόραση". "Αν δεν συνεργαστείς, θα είμαι στεναχωρημένη".

Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς βράβευσε η Eurobank στη Βέροια, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank.

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 15:46

Κλειστό αύριο το 5ο νηπιαγωγείο Κιλκίς λόγω γρίπης

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται  αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η λειτουργία του 5ου νηπιαγωγείου Κιλκίς  λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι η καταγραφή υψηλού ποσοστού απουσιαζόντων νηπίων από το σχολείο.