Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 11:54:49 μμ

Εκπαίδευση

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 08:37

ΝΗΡΕΑΣ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς

Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς θα υλοποιήσει το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα: "Το σχολείο που μας χωράει Ενδυνάμωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στην πρόληψη των διακρίσεων και του αποκλεισμού με άξονα την ταυτότητα - έκφραση - χαρακτηριστικά φύλου και τον ερωτικό/σεξουαλικό προσανατολισμό".

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 21:57

“Συμβάλλω στην Αυτοπεποίθεση του παιδιού μου”

Γράφτηκε από τον

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

“Συμβάλλω στην Αυτοπεποίθεση του παιδιού μου”.

Πώς θα γίνω σωστός άνθρωπος, αν δεν γίνεις το παράδειγμα μου;

Πώς θα εμπιστευτώ τον εαυτό μου, αν δεν μου δείξεις εμπιστοσύνη;

Πρωινή Κιλκίς (11-1-2020): Ο Αρχοντοχωριάτης στο Κιλκίς, πίτα "Αμυδών", Αξιούπολη και Ορειβατικός Κιλκίς

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 20:52

Ο Γιώργος Ξενέλης πρόεδρος στην ΕΛΜΕ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Μετά από την συνεδρίαση της  10ης Ιανουαρίου  2020  το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Κιλκίς   συγκροτήθηκε  σε  σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, ως  εξής:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-1-2015)

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 12:05

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ

Γράφτηκε από τον

Παρασκευή 20/12/2019.

Οι εφηβικές φωνές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ, με συνοδεία οργάνων, κατέκλυσαν τις νοσηλευτικές πτέρυγες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς την Παρασκευή 20/12/2019 ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.  Το κύμα χαράς και ενθουσιασμού μεταδόθηκε σε ασθενείς, συνοδούς και εργαζόμενους, αλλά και στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ προσφέροντας μια ωραία, ωφέλιμη, χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-1-2015)

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, σε συνεργασία με εννέα εκπαιδευτικούς φορείς από την Ευρώπη υλοποιεί το έργο “CSR and Ethics in Training Centers for benefit of all” στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Στρατηγικές Συμπράξεις. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ Βασική Δράση 2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-1-2020).