Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 3:06:24 μμ

Εκπαίδευση

Αλλαγές στην ηγεσία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς επέφερε η συνταξιοδότηση του μέχρι τώρα διευθυντή της. Ο κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, μετά από χρόνια αποχώρησε από την υπηρεσία και από διευθυντής της Δευτεροβάθμιας, τον οποίο αναπληρώνει ο κ. Δημήτρης Ιωακειμίδης.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 19:55

Η κρίση γεμίζει τα νηπιαγωγεία

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμα απόδειξη της ανασφάλειας που πλήττει τις ελληνικές οικογένειες λόγω της κρίσης και της τύχης της χώρας λόγω των πολυδαίδαλων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους – δανειστές, παρέχουν τα στοιχεία για την κίνηση των προεγγραφών στα νηπιαγωγεία του Κιλκίς.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 00:16

Πανελλαδικές πρωτιές για το 2o Δημοτικό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με τα 2 πρώτα βραβεία του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής στην κατηγορία των comic, που διοργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Δημιουργική Γραφή”  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, βραβεύτηκαν μαθητές – μαθήτριες από την Ε΄- Στ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Σε μια εξαιρετική κίνηση, γεμάτη ανθρωπιά και ευαισθησία προχώρησαν σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής της Γουμένισσας, κυρίως γονέων και κηδεμόνων, συγκεντρώνοντας συνολικά 9.520 ευρώ.

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 13:41

Αριστούχοι μαθητές του νομού Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ολοι οι αριστούχοι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Κιλκίς δημοσιεύονται στην ΠΡΩΙΝΗ του Σαββάτου 4 Ιουλίου και την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Τις εφημερίδες μπορείτε να τις βρείτε στα περίπτερα του Κιλκίς, ώστε να κρατήσετε στο αρχείο σας τους αριστούχους μαθητές του 2014-15.

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 19:42

To 2o Γυμνάσιο κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του

Γράφτηκε από τον

Μια αντιπροσωπεία μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς παρέδωσε, την Παρασκευή 26/6/15 στον π. Ευστάθιο, στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, μια ποσότητα φρέσκων κρεμμυδιών. Ο σκοπός ήταν να διατεθούν τα κρεμμυδάκια στο συσσίτιο που οργανώνει η Εκκλησία για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των οικογενειών της πόλης μας που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Διευθύντριας του ΓΕΛ Αξιούπολης αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να  ευχαριστήσω από καρδιάς το Σύλλογο των Διδασκόντων του ΓΕΛ Αξιούπολης  για την αγαστή  συνεργασία των οκτώ ετών και την καθοριστική συμβολή   του στην προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου στο σχολείο μας.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 22:35

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν  τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  LEONARDO DA VINCI όπου συμμετέχει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (ΕΚ) Κιλκίς υλοποιήθηκε εκπαιδευτική συνάντηση στην Ιταλία. Το πρόγραμμα με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση»

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 19:22

Οι νέοι διευθυντές στα γυμνάσια και λύκεια του ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Οι νέοι διευθυντές στα γυμνάσια και λύκεια του ν. Κιλκίς