Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 7:38:17 μμ

Εκπαίδευση

Την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά οφέλη που παρέχει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) προσφέρει ο Δήμος Κιλκίς στους πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της υποχρεωτικής τους φοίτησης στο Γυμνάσιο. Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά  εφόδια να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό τη συγκρότηση τμήματος και τη λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 08:54

Όργανα γυμναστικής στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ξαφνιάζει και πάλι ευχάριστα το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς με τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές του. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στην αυλή του σχολείου, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές για την εκγύμνασή τους, αλλά και κατοίκων της πόλης για τις απογευματινές ώρες.

Πρωινή Κιλκίς (31-1-2020): Βασιλόπητες από τον Αγ. Μάρκο και το Κ.Υ. Κιλκίς

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 20:43

Συνάντηση ΕΛΜΕ Κιλκίς με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Ν. Κιλκίς την Πέμπτη 30-1-2020 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων & της εκπαίδευσης, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο. 

Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών με την άνοδο της θερμοκρασίας δεν τίποτα δεν ωφέλησε την περιστολή των κρουσμάτων γρίπης στο ν. Κιλκίς. Αντίθετα η έξαρση της νόσου συνεχίζεται με θύματα κυρίως τα μικρά παιδιά.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 21:01

Οι τρείς ιεράρχες

Γράφτηκε από τον

Τον 4ο αι. μχ εμφανίζονται ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ οι οποίοι είναι φορείς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.                       

Οι τρείς ιεράρχες: Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ και Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ. 

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (30-1-2015)

Συνεχίζοντας το περσινό ελπιδοφόρο ξεκίνημα, η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς  με την επωνυμία «Galaxy City» θα λάβει μέρος και στον φετινό διαγωνισμό ρομποτικής του  First Lego League που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 23:33

"Έφυγε" ο δάσκαλος Σωκράτης Δεϊμερτζίδης

Γράφτηκε από τον

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε σε ολόκληρο το ν. Κιλκίς η είδηση του θανάτου ενός εμβληματικού δασκάλου, του Σωκράτη Δεϊμερτζίδη το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. Η κηδεία του έγινε στη γενέθλιο χωριό του, το Ελευθεροχώρι, την επομένη μέρα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου παρουσία των οικείων και πάμπολλων φίλων και μαθητών του.
Ο Σωκράτης Δεϊμερτζίδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς το 1928 από γονείς που ήλθαν από την άνω Ταρσό του Πόντου το 1924.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-1-2015)