Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 3:14:41 μμ
Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 23:50

Αντιπολίτευση για Eurogroup: Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια παρατείνονται

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τα αποτελέσματα του Eurogroup: «Δυστυχώς η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για την χώρα παρατείνονται. Αλλά αυτό κοστίζει πολύ ακριβά πια για την Ελληνική οικονομία, για όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν κτυπηθεί από την κρίση.
»

Για κυβέρνηση που βλέπει τα Eurogroup να περνούν έκανε λόγο το Ποτάμι. «Από τον Νοέμβριο, στον Ιανουάριο... Και μετά στο Φεβρουάριο... Ύστερα στο Μάρτιο και τώρα πάμε στον Απρίλιο και βλέπουμε...Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όσο περνάει ο καιρός» επισημαίνει.

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να μας πουν τι έχουμε κερδίσει από την παράταση της αξιολόγησης. Αυτό που είναι προφανές σε όλους τους ανθρώπους της αγοράς είναι το κόστος που πληρώνουν καθημερινά. Οι εταίροι δεν βιάζονται, αλλά όσοι ασχολούνται με την πραγματική οικονομία καίγονται» καταλήγει το Ποτάμι.

Πηγή: Το Βήμα