Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 10:31:22 μμ

Ελλάδα

Ο υπουργός Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κώστας Τασούλας ταυτίζει την ψήφο στη Νέα Δημοκρατία με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, εμφανίζεται απολύτως πεπεισμένος ότι οι θυσίες των Ελλήνων είναι έτοιμες να πιάσουν τόπο και θεωρεί βέβαιη τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογ.
Το ΠαΣοΚ εγκατέλειψε την ιστορία και τις αξίες του πολύ προτού το εγκαταλείψουν οι ψηφοφόροι του, λέει ο Ηλίας Λιβάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας. Θέλοντας να εξηγήσει πώς ένας Λιβάνης με οικογενειακούς και πολιτικούς δεσμούς με τον Ανδρέα Παπανδρέου κατεβαίνει υποψήφιος με τον Σ.
Σε αυτές τις εκλογές όποιος δεν στηρίξει με την ψήφο του τη ΝΔ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών Ν. Δένδιας. Η ΝΔ εξακολουθεί να επενδύει σε μια στρατηγική εκφοβισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιδιώκει τη σύγκρουση με την Ευρώπη, διαβεβαιώνει ο υποψήφιος στη Β' Πειραιά Π. Λαφαζάνης στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Συμπληρώνει όμως ότι το κόμμα του «δεν θα κάνει πίσω», τονίζει ότι το ΚΚΕ θα κριθεί από την «αντιενωτική του στάση» και δηλώνει βέβαιος για την αυτοδυν.
Μέχρι πρότινος ο χειμώνας σταματούσε την εισροή παράνομων μεταναστών. Σήμερα δεν υπάρχουν εποχές μειωμένης ροής. Τον Δεκέμβριο, για παράδειγμα, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα 4.531 άτομα - και αυτοί είναι μόνο όσοι συνελήφθησαν, άγνωστο πόσοι πέρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 07:50

Ο Ξηρός και ο θυμωμένος νονός της νύχτας

Γράφτηκε από τον
«Ο Χριστόδουλος Ξηρός θα ήταν κυρίως εντολοδόχος κοινών κακοποιών. Από τα 10-12 άτομα που σχεδίαζαν να ανατινάξουν τις φυλακές Κορυδαλλού ζήτημα είναι αν δύο ή τρία ήταν τελικά αντιεξουσιαστές. Οι περισσότεροι θα ήταν ποινικοί, κυρίως αλβανικής καταγωγής, ορισμένοι από τους οποίους συνδέονται με έλ.
Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 07:50

Θα εξυπηρετούνται 120 ασθενείς ημερησίως

Γράφτηκε από τον
Δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση ογκολογικών παθήσεων θα μπορούν να διενεργούνται στο πρώτο κτιριακά αυτόνομο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας του δημοσίου συστήματος υγείας «Νίκος Κούρκουλος»: από αφαίρεση δερματικών καρκινωμάτων ως ολική μαστεκτομή, από σαρκώματα ως αντιμετώπιση καρ.
Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 07:50

Επένδυση στη ζωή

Γράφτηκε από τον
«Ο Νίκος έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια, στις 30 Ιανουαρίου του 2007. Εζησε με τον καρκίνο για έξι χρόνια χωρίς μεμψιμοιρία. Εζησα έντονα εκείνα τα έξι χρόνια στα νοσοκομεία τις αγωνίες των ασθενών και των συντρόφων τους, τον πόνο, την προσευχή, την ελπίδα που γεννιέται, σβήνει και ξαναζωντα.
Νέα στοιχεία για τη συνεργασία ενός έλληνα πρώην στρατιωτικού με προϋπηρεσία στο Αφγανιστάν, ενός ιδιοκτήτη πάρκινγκ στην Αθήνα, ενός ατόμου αραβικής καταγωγής αλλά και ενός αντιεξουσιαστή που έχει συλληφθεί για το πενταπλό φονικό προ τριετίας στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, γιαληστείες στην Αθήνα αλλά πιθανον και βομβιστικές επιθέσεις (μια από τις οποίες σχεδίαζαν να βιντεοσκοπήσουν) που έχει αναλάβει η οργάνωση Αναρχική Ομοσπονδία – FAI ανακύπτουν στη δικογραφία για τη δράση των 37 «νονών», την οποία αποκαλύπτει «Το Βήμα».
Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 23:50

Γ. Δραγασάκης: «Αν μας εκβιάσουν δεν θα το υπομείνουμε παθητικά»

Γράφτηκε από τον

«Εάν η χώρα μας εκβιαστεί, δεν θα το υπομείνουμε απλώς παθητικά. Θα ήταν οι Έλληνες, οι οποίοι για μια δημοκρατική απόφαση που πήραν, θα εκβιάζονταν», τονίζει σε συνέντευξή του στο φύλλο του Σαββατοκύριακου της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - και, όπως γράφει η εφημερίδα, πιθανός υπουργός Οικονομικών μιας ενδεχόμενης κυβέρνησής του - Γιάννης Δραγασάκης.