Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, 11:25:23 μμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 11:50

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανεύθυνη η στάση του Κοτζιά

Γράφτηκε από τον

Σε έντονο ύφος απαντά το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στις πρόσφατες δηλώσεις του έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την μελλοντική στάση της Ελλάδας στην τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Κίνημα Αλλαγής: Δοκιμάζονται οι συμμαχίες εν όψει συνεδρίου

Γράφτηκε από τον
Η πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής αποδεικνύεται δυσκολότερη από όσο είχαν υπολογίσει οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη. Το σκάνδαλο της Novartis, οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, αλλά και τα οργανωτικά ζητήματα του συνεδρίου ανέδειξαν τις αδυναμίες του εγχειρήματος, με κυριότερη τ.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Παιχνίδι της κυβέρνησης και με τη συνταγματική αναθεώρηση

Γράφτηκε από τον
Τη μετατόπιση της δημόσιας πολιτικής συζήτησης από την οικονομία, αλλά και τα διάφορα σκάνδαλα, όπως το πρόσφατο της Novartis, με σαφή στόχο να πείσει ότι δεν ήταν ο στόχος της η ενίσχυση της σκανδαλολογίας, θα επιχειρήσει το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση.
Στίγμα με το οποίο διαχωρίζει τη θέση του από τον πολυεθνικό κολοσσό της Novartis δίδει ο Κωνσταντίνος Φρουζής, το μοναδικό πρόσωπο σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς εμφανίζεται - ως πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas -&n.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Το παιγνίδι με τις τιμές των φαρμάκων και τα success stories

Γράφτηκε από τον
Εχει χυθεί πολύ μελάνι για το πάρτι στην υγεία που γιγάντωσε τη μαύρη τρύπα στην οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό έχουν δοθεί πολλές ερμηνείες που επικεντρώνονται στην προκλητή συνταγογράφηση, στην επιθετική προώθηση σκευασμάτων και στις διαδρομές μαύρου χρήματος.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Φοβίζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα πολλά ανοιχτά μέτωπα

Γράφτηκε από τον
Ο κίνδυνος σοβαρού εγκλωβισμού της κυβέρνησης και της χώρας σε ένα πολλαπλό αδιέξοδο προβάλλει πλέον ως ενδεχόμενο μετά το άνοιγμα μετώπων στα πεδία των εθνικών θεμάτων, της εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης και της οικονομίας.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Τα μυστικά της κάλπης για την προανακριτική

Γράφτηκε από τον
Σε θέσεις μάχης βρίσκονται τα κόμματα εν όψει της συζήτησης την προσεχή Τετάρτη επί της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες των 10 εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Υπόθεση Novartis: Οι σχέσεις με γιατρούς πολιτικών και οι μεσάζοντες

Γράφτηκε από τον
Η Novartis χρησιμοποιούσε προσωπικούς γιατρούς πολιτικών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων για να προωθεί τα συμφέροντά της. Στην υπόθεση προμήθειας ύψους 200 εκατ. ευρώ, των διαγνωστικών τεστ για τον μοριακό έλεγχο του αίματος, που αποτελεί ένα από τα κύρια ζητήματα ενδιαφέροντος της εισαγγελέως Δια.
Στην επιστροφή των ποσών από τα «λαδώματα» σε εκατοντάδες, αν όχι και χιλιάδες - όπως εκτιμάται - γιατρούς, προκειμένου να συνταγογραφούν σκευάσματα της Novartis, στοιχηματίζουν οι εισαγγελικές αρχές στην έρευνα για το σκάνδαλο του πολυεθνικού κολοσσού.
Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 08:50

Πολιτικά και δικαστικά πυρά για τους χειρισμούς Τουλουπάκη

Γράφτηκε από τον
Το βάρος στους ώμους τής Ελένης Τουλουπάκη θα πρέπει να είναι δυσβάστακτο. Η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, βρίσκεται και η ίδια κατηγορούμενη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Αντώνης Σαμαρά.