Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:40:36 μμ

Ελλάδα

Στη Βουλή συζητείται το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας το θέμα της φερόμενης επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr 1».
«Δεν μπορεί να υπάρξει ενδιάμεση συμφωνία για το Κυπριακό» τονίζει ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, σχολιάζοντας πληροφορίες ότι αυτός είναι ο σκοπός του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν 'Αιντε για τη διάσκεψη του Κρανς Μοντανά, η οποία αρχίζει αύριο, Τετάρτη.
Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τις μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων με ειδική μέριμνα για τους συμβασιούχους - παρατασιούχους στον τομέα αυτό.
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 11:50

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Αφηγήσεις θυμάτων βασανιστηρίων

Γράφτηκε από τον
«Όταν βγήκα από τη φυλακή, φοβόμουν τα πάντα. Φοβόμουν να δώσω το χέρι μου σε κάποιον μήπως με χτυπήσει... Μέχρι τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ, βλέπω εφιάλτες. Μέσα μου έχω βασανιστεί όσο και στο σώμα μου».
Με το Γραμμικό Σχέδιο συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.

Αύριο Τετάρτη οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Γερμανικά, την Πέμπτη στα Γαλλικά και την αυλαία ρίχνουν τα Ιταλικά την Παρασκευή.
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 08:50

Δεύτερη καταδίκη εν όψει για τα λύματα του Θριασίου

Γράφτηκε από τον
Τα... αδικαιολόγητα προσπαθούσε να εξηγήσει ενώπιον των πέντε δικαστών του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ) η νομική εκπρόσωπος της ελληνικής πλευράς κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το οξύ αποχετευτικό πρόβλημα στο Θριάσιο Πεδίο.
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 03:50

Κουτσούμπας: Δεν θέλουμε ζωή με δόσεις

Γράφτηκε από τον
«Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, είμαστε εδώ στο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ στο Χαϊδάρι να δηλώσουμε την απόφασή μας να πολεμήσουμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων της νεολαίας μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Αν η Ιστορία των τελευταίων εβδομήντα χρόνων μας προσφέρει μια πυξίδα, αυτή δείχνει ότι η χώρα μας δεν θα ανταπεξέλθει απλώς στις δυσκολίες μιας ακόμη σκοτεινής περιόδου, αλλά θα ξανανθίσει. Θα τα καταφέρουμε και πάλι» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια συζήτησης που διοργάνωσε το Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 70 χρόνια από το Σχέδιο Μάρσαλ.
«Ως Δήμος Πειραιά και ως Δημοτικό Συμβούλιο, στηρίξαμε και στηρίζουμε τους εργαζόμενους σε αυτό τον αγώνα και με τις παρατάσεις και με το ομόφωνο ψήφισμα και με την εν γένει στάση μας σε αυτή τη διαδικασία.
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 02:50

Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ

Γράφτηκε από τον
Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τις μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των δήμων με ειδική μέριμνα για τους συμβασιούχους - παρατασιούχους στον τομέα αυτό.