Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 20:00

Τιμήθηκαν όσοι, έργω, τιμούν την Παιονία

Την Κυριακή 5 Μαρτίου έλαβε χώρα η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, συλλόγων και επιχειρήσεων του Δήμου Παιονίας που με την πράξη τους και την πρακτική τους έκαναν γνωστό το Δήμο πέρα από τα στενά διοικητικά του όρια αλλά και πέρα από τα όρια της πατρίδος μας.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη πρώτος εκ προσωπικοτήτων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος για τα 25 από ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως και την προσφορά της στη περιοχή μας όσο και το πολυσχιδές έργο που επιτελεί ο ίδιος καθημερινά ώστε να ελαφρύνει τις ψυχές των συνανθρώπων μας.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η πρότυπος βιομηχανία γαλακτοκομικών ΛΥΚΑΣ που εδρεύει στο Βαφειοχώρι της Παιονίας, η αρχηγός της Εθνικής Ομάδος Μπάσκετ γυναικών κ. Εβίνα Μάλτση, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής από την Αξιούπολη κ. Παντελής Σαββίδης, η Γ΄ Λυκείου Πολυκάστρου για την εικονική επιχείρηση που δημιούργησαν, ο φοιτητής ιατρικής και πρώτος εισακτέος σε ανώτατες σχολές από το Δήμο Παιονίας κατά την περασμένη χρονιά κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης, η εκπρόσωπος από τους μαθητές της κεντρικής Μακεδονίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα euroscola του ευρωκοινοβουλίου κ. Αργυρή Ξανθοπούλου, η επιχείρηση startup της οικ. Κουμαρτζή από τον Ευρωπό «οργανοποιία Αναστάσιος», η εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, πρώην πρόεδρος συλλόγου Παιόνων της Γουμένισσας κ. Βέτα Ίντου και ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό που απηύθυνε εξήρε το έργο των τιμώμενων προσώπων και φορέων, των ενεργών και ακάματων ανθρώπων που κάνουν περήφανους τους συμπατριώτες τους. Στη σεμνή αυτή τελετή τιμώνται αλλά κυρίως ενθαρρύνονται άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο τους και να βρουν κι άλλους μιμητές. Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι κάθε χρόνο βραβεύουμε και διαφορετικούς ανθρώπους, φορείς και επιχειρήσεις καθώς το δυναμικό της περιοχής μας είναι ανεξάντλητο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Γεωργαντάς και κ. Παραστατίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παιονίας κ. Ευθυμιάδης και κ. Φράγκος, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μεμετζής, κ. Αλίρης κ. Συμεωνίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανθρακίδης η περιφερειακή σύμβουλος κ. Καραμισάκη, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Πολυκάστρου κ. Γκατίδης, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Γουμένισσας κ. Τραχανίδης, η Πρόεδρος Τ.Κ. Ειδομένης κ. Σουπλή, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ευζώνων κ. Τσανικίδης και ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Γρίβα Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου π. Δωρόθεος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Την τελετή επιμελήθηκε και παρουσίασε η πολιτιστική διαχειρίστρια του Δήμου κ. Αλεξία Ιωαννίδου και μουσικά την πλαισίωσε η δασκάλα του ωδείου του Δήμου κ. Μυροφόρα Αντωνιάδου.