Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 22:16

Βιωματικό Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές νεανικών ομάδων "Σκληρό Καρύδι"

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017,πραγματοποιήθηκε επιμόρφωση τριάντα εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που περιελάμβανε Βιωματικό Εργαστήριο με τίτλο «Σκληρό Καρύδι».
 Το Εργαστήριο υλοποιείται από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και εντάσσεται στη δράση με γενικό τίτλο: «Κι αν ήσουν εσύ;». Εμψυχώτριες του Βιωματικού Εργαστηρίου ήταν οι κ. Αντιγόνη Τσαρμποπούλου και Αφροδίτη Ρίζου.


Το σεμινάριο οργανώθηκε από τις/τους Σχολικές/ούς Συμβούλους και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, με πρωτοβουλία του Κέντρου  Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Κιλκίς, το οποίο υλοποιεί αντίστοιχο πρόγραμμα, το Γραφείο Εκπαιδευτικών και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της επιμόρφωσης. Τέτοιου είδους δράσεις ενδυναμώνουν τις /τους εκπαιδευτικούς στο παιδαγωγικό τους έργο, καθώς στοχεύουν στην καλλιέργεια  ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης,  αποδοχής του άλλου και βελτίωσης του κλίματος της τάξης.