Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 19:38

Η Ημέρα της Γυναίκας και η Τσικνοπέμπτη στον Οίκο Ευγηρίας

Απογευματινό τσάι, προσφέροντας εδέσματα και λουλούδια στις περιθαλπόμενες του Παραρτήματος Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν το δώρο για την ημέρα της γυναίκας, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, από τα μέλη του νεοσυσταθέντος διοικητικού συμβουλίου των φίλων του Οίκου Ευγηρίας, (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς).


Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των φίλων του Οίκου Ευγηρίας, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Κιλκίς, στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου, αποτελούνταν από την πρόεδρο κ. Νικολέτα Τσεσμετζίδου, την γραμματέα κ. Ιουλιέτα Αμπατζίδου, την ταμία κ. Ελένη Κατσιλογιάννη, και διοργάνωσε το απογευματινό τσάι με συνοδεία εδεσμάτων, ενώ σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προσέφερε λουλούδια στις περιθαλπόμενες, στην κάθε μία ξεχωριστά. Επίσης από ένα λουλούδι προσέφερε και σε όλες τις εργαζόμενες του Οίκου Ευγηρίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς).

Έξοδος την Τσικνοπέμπτη από τους περιθαλπόμενους, στο Παράρτημα Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Τσικνοπέμπτη
Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη έζησαν φέτος περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, οι διοικούντες το Παράρτημα Κιλκίς (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς), διοργάνωσαν έξοδο για 26 περιθαλπόμενους του οποίους συνόδευαν οκτώ εργαζόμενοι και πήγαν στο Ράντζο του Κιλκίς.
Στη αρχή της εξόδου, προσφέρθηκε καφές και στη συνέχεια έγινε από τους υπευθύνους ξενάγηση στο χώρο, όπου οι περιθαλπόμενοι απόλαυσαν τους αναβάτες με τα άλογά τους να κάνουν ιππασία.
Στη συνέχεια οι περιθαλπόμενοι γευμάτισαν με τη συνοδεία μουσικής, όπως άλλωστε επιβάλει και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.