Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 21:08

Ποιος πληρώνει; Μα φυσικά, εμείς!

Φίλος αυτοδιοικητικός παράγοντας όταν διάβασε την είδηση που αποκαλύψαμε, για το «πάγωμα» της δημιουργίας του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης Προσφύγων στο Χωρύγι, αναρωτήθηκε: «Και τα τεράστια έξοδα που έγιναν στο χωράφι που νοίκιασαν ποιος θα τα πληρώσει;»
«Μα φυσικά, εμείς», του απαντήσαμε.
«Μα είναι σκάνδαλο», συνέχισε…


Είναι και το είπαμε από την πρώτη στιγμή. Σκάνδαλο οικονομικό, πολιτικό, ηθικό. Η «παρέα» που αποφάσισε και ενήργησε γι’ αυτήν την υπόθεση έβλαψε τη χώρα και τον τόπο οικονομικά και το ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά και ηθικά. Μια «αριστερή» κυβέρνηση ξεκίνησε να κατασκευάσει ένα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Προσφύγων στο πουθενά και σε χωράφια ιδιωτικά! Πως το είχε πει η πρώην αντιδήμαρχος Κιλκίς και υπεύθυνη για το προσφυγικό, Ελένη Αναστασιάδου; «Αυτοί που αποφασίζουν και ωφελούνται συνδέονται ως μια καλή παρέα!»
Ένα σκάνδαλο για το οποίο κανένας δεν μιλά σ’ αυτόν τον τόπο. Ούτε καν και οι της κυβερνητικής αντιπολίτευσης. Τι φοβούνται;

 

Είχε δίκιο ο Γκουντενούδης
Τελικά, είχε απόλυτο δίκιο ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, όταν από την πρώτη στιγμή της προσφυγικής κρίσης και της δημιουργίας Κέντρων Φιλοξενίας είχε προτείνει να χρηματοδοτηθούν οι δήμοι και ν’ αναλάβουν τη δημιουργία των δομών σε δημοτικούς χώρους. Με τη λήξη της προσφυγικής κρίσης θα έμεναν και κάποιοι χώροι για αξιοποίηση στους δήμους.
Τώρα; Τώρα κατασπαταλήθηκαν σκανδαλωδώς εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον κάμπο του Χωρυγίου και σε ιδιωτικό χωράφι.
Αν αυτό το έκανε κυβέρνηση της Ν.Δ., θάχε βγει στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αυτή είναι η Ελλάδα!
Φίλος αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία με τζιπ της Αστυνομίας το οποίο κυκλοφορεί με σπασμένο παράθυρο. Στη θέση που θα έπρεπε να υπάρχει τζάμι έχει στεριωθεί ένα χαρτόνι. Προφανώς μέχρι να βρεθεί το κονδύλι και αντικατασταθεί το σπασμένο τζάμι…
Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα των μνημονίων και όχι μόνο!

 

Τιμή στο Β. Σεργιαννίδη
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γιώργος Ηλιάδης στη συνεστίαση του Κιλκισιακού για την προσφορά του αείμνηστου Βασίλη Σεργιαννίδη και στον Κιλκισιακό και στον αθλητισμό.
Κι όταν ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανέβηκε να παραδώσει τιμητική διάκριση, δεν έχασε την ευκαιρία και ανέφερε πως θα προτείνει το δημοτικό στάδιο του Κιλκίς να ονομαστεί: «Βασίλης Σεργιαννίδης», τιμώντας έτσι τη μνήμη και την προσφορά του στον τόπο.

 

Μόνη σωτηρία η ... Εφορία
Φυσικά και παρά τον θόρυβο, τις καταγγελίες, τα δημοσιεύματα κ.ο.κ η τραγωδία στον Γαλλικό ποταμό συνεχίζεται. Τα φορτηγά μεταφέρουν αδρανές υλικό για έργο στην είσοδο του Κιλκίς, οι υπηρεσίες της Πολιτείας αποδεικνύονται ανίκανες να προστατεύσουν εν τέλει και τον Γαλλικό και τη νομιμότητα.
Το ξαναγράψαμε: Σε τούτη την τρελή ιστορία, η μόνη υπηρεσία που μπορεί να ταρακουνήσει τα νερά είναι η Εφορία.
Θα τολμήσει;