Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 21:47

3ο τουρνουά "Βασίλειος Σεργιαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης"

Τη Κυριακή 14 Μαΐου έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Βασίλειος Σεργαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης" της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.
Το παρών έδωσαν εκτός του οικοδεσπότη, ο Αρης Καβαλαρίου, ο Μακεδονικός, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, και ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Δυστυχώς η ομάδα της ΑΕΚ Βέροιας αθέτησε τη συμφωνία για συμμετοχή, και δεν εμφανίστηκε στο Τουρνουά, δίχως καν να ενημερώσει, αφήνοντας μικρά παιδιά να την περιμένουν!


Ετσι μετά από αυτό το απρόοπτο το πρόγραμμα πήγε λίγο πίσω, όμως χάρη στη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων, βγήκε στο τέλος μια πολύ καλή διοργάνωση.
Στους Προπαίδες τη πρώτη θέση κατέλαβε ο ΠΑΟ Κουφαλίων που κέρδισε τον Μακεδονικό και τον Κιλκισιακό. Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι του Μακεδονικού με δύο τέρματα του Χρήστου Γιατισάκη και από ένα του Γιάννη Φρεγγίδη και Μίλτου Αθανασιάδη.
Στο δεύτερο παιχνίδι της ηττήθηκε με 5-2 από ταΚουφάλια με τα γκολ να σημειώνουν οι Δημήτρης Ξοπλίδης και Χρήστος Γιατισάκης.
Μεγάλη μάχη έγινε στα Τζούνιορ. Πρώτο παιχνίδι για τον ΑΟΚ 0-0 κόντρα στον Μακεδονικό 1 και νίκη στη συνέχεια με 3-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τέρματα των Χρήστου Μαργαριτόπουλου με κεφαλιά, Παύλου Σαμανίδη και Γιώργου Δεμερτζή.
Ακολούθησε ο αγώνας για τη πρώτη θέση με τον Αρη Καβαλαρίου, ο οποίος πολύ γρήγορα προηγήθηκε 2-0, ο Κιλκισιακός ΄πομως ισοφάρισε με εξαιρετικά τελειώματα των Γιώργου Δεμερτζή και Γιάννη Ξυγαλατά.
Εν τέλει ο τελικός κρίθηκε στη τελευταία φάση με γκολ που πέτυχε το Καβαλάρι.
Στα Προτζούνιορ οι δύο ομάδες του Κιλκισιακού και οι μικροί του Καβαλαρίου χάρηκαν για περισσότερες από δύο ώρες το παιχνίδι, κλέβοντας τις εντυπώσεις από τους υπολοίπους.
Στο τέλος των δύο ηλικιακών τμημάτων, πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις. Ο Κιλκισιακός είχε τη τιμή να βρίσκεται στο τουρνουά του ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος παρέδωσε τα αναμνηστικά κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες.
Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας στήριξαν με τη παρουσία τους, αλλά και τους γονείς όλων αυτών για τη μαζική τους συμμετοχή.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζει τις εξορμήσεις της, και σύντομα θα ανακοινώσει τον προορισμό του σαββατοκύριακου.