Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 09:59

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η τελετή βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών Γυμνασίων και Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν στους διαγωνισμό «Μαθηματικά & Παιχνίδι» , στον 77ο Πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) «Θαλής» και «Ευκλείδης» και στους διαγωνισμούς  του Παραρτήματος  της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς «Μαθηματικά & Παιχνίδι 2η φάση»,  «Υπατία 1η φάση» και «Υπατία 2η φάση».


Στη κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς παρευρέθησαν και βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες ο Δ/ντής της Β/θμιας κ. Αθανασόπουλος Κων/νος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς κ. Αραμπατζής Ευάγγελος, η Υποδιευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς κ. Γκιουλέκα Ιωάννα, μέλη του Δ.Σ. του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς και πολλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δ/ντές και Δάσκαλοι των Δημοτικών.
Το παράρτημα Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλους τους μαθητές των δημοτικών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, συγχαίρει τους 135 μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Μαθηματικά & Παιχνίδι», και ιδιαίτερα τους 11 μαθητές που πρωτεύσαν στον διαγωνισμό του Παραρτήματος  της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς «Μαθηματικά & Παιχνίδι 2η φάση». Ακόμη, συγχαίρει τους 100 μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων που συμμετείχαν στον 77ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό της ΕΜΕ, τους 19 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής»  και ιδιαίτερα τους 2 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ευκλείδης». Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 50 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου  που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Παραρτήματος  της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς και ιδιαίτερα οι 10 που διακρίθηκαν αρχικά στην «Υπατία 1η φάση» και οι 3 που διακρίθηκαν στη συνέχεια στην «Υπατία 2η φάση».
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. κ. Πάσσος Δημήτριος  στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε  όλους, όσοι συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση των διαγωνισμών. Έδωσε τα πιο θερμά συγχαρητήρια του Παραρτήματος ΕΜΕ Κιλκίς και τα δικά του στους μαθητές και προέτρεψε τους γονείς, τους καθηγητές και τους δασκάλους να στηρίζουν τα «θέλω» και τις ιδιαίτερες ικανότητες των μαθητών και να τα προτρέπουν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις επόμενες δράσεις του Παραρτήματος και ανανέωσε το ραντεβού με τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά για  την καινούργια σχολική χρονιά 2016-17, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη  συμμετοχή.