Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 18:36

Συλλήψεις στο Κιλκίς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και λαθραία τσιγάρα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί στις 11-8-2017 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

 

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον σε αποθήκη του σπιτιού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 142 γραμμαρίων, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 180 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 10 λαθραία πακέτα καπνού.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

 

Κι άλλα δενδρύλλια!

Ακόμη, συνελήφθη στις 11-8-2017 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 62χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 180 εκατοστών, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επίσης σε αποθήκη της οικίας του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 6,8 γραμμαρίων.

 

Λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν στις 12-8-2017 τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 42 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 110 πακέτα τσιγάρων και 3 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.