Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 22:43

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Κερδύλλια και Κατερίνη

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου διεξήχθη στα Νέα Κερδύλλια Σερρών ο 1ος Δρόμος Θυσίας μήκους 10km. Ένας αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλλίων, με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ.
Σκοπός του αγώνα να τιμήσει τα θύματα μιας από τις μεγαλύτερες σφαγές στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής της «Σφαγής των Κερδυλλίων» με  πάνω από 200 άμαχους νεκρούς.
Τον Σ.Δ.Υ.Κ. εκπροσώπησαν οι Στέλιος Δελόγλου και Αμανατίδης Σολομών.


 
Στην Κατερίνη είχαμε τον 6ο Αγώνα  Δρόμου μήκους 8 χιλ. «Τρέχω για την Κατερίνη».
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «Ζευς» με τον Δήμο Κατερίνης Οι Γιώργος  Χνιτίδης  και Σταύρος Κατσαρώνας συμμετείχαν συνδυάζοντας την συμμετοχή στον αγώνα με μια οικογενειακή βόλτα.

Συγχαρητήρια σε όλους. Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.

 Το Σάββατο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Σ.Δ.Υ.Κ. θα συμμετάσχει με 25 αθλητές και αθλήτριες. Για την μετάβαση στην εκκίνηση έχει ναυλωθεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 16:30 από την πλατεία Ειρήνης και θα επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των αγώνων 21 και 5  χιλιομέτρων. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες μπορεί να μετακινηθεί με το λεωφορείο του συλλόγου καθώς υπάρχουν κενές θέσεις. Το κόστος υπολογίζεται στα 7 ευρώ ανά άτομο περίπου.