Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 21:20

Δήλωση Παύλου Τονικίδη για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Με αφορμή τις εκλογές στο Επιμελητήριό μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν σ` αυτές με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τους συνεργάτες μου που μαζί δώσαμε τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα και όλη τη τοπική μας κοινωνία για το ενδιαφέρον που επέδειξε γι` αυτήν την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία και το αποτέλεσμά της.
Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τους συνυποψηφίους μου, Κ. Βιολιτζή και Κ. Τσαουσίδη για τη συμβολή τους στην εμπέδωση ενός ξεχωριστού πολιτικού πολιτισμού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για τον οποίο εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στον επικεφαλής του 2ου συνδυασμού, παρά τις προσπάθειες γνωστών στη τοπική κοινωνία κύκλων να παρέμβουν απροκάλυπτα σε προσωπικό επίπεδο με μεθόδους που θυμίζουν άλλες αλήστου μνήμης εποχές και να κομματικοποιήσουν την εκλογική διαδικασία.
Ωστόσο, ο επιχειρηματικός κόσμος άντεξε γι` άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας ότι πάνω απ` όλα τοποθετεί το Κιλκίς και τη πρόοδό του. Αυτά, δηλαδή, που θα υπηρετήσουμε κι εμείς στη νέα θητεία που μας έκανε την ύψιστη τιμή να μας εμπιστευτεί.
Εμείς από τη πλευρά μας είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να επιβάλουμε το ήπιο και ήρεμο προεκλογικό κλίμα, με σεβασμό στο τόπο μας και στους ανθρώπους του.
Από αύριο κιόλας αρχίζει ο αγώνας μας για τη στήριξη της τοπικής αγοράς, οικονομίας και κοινωνίας, κάτι άκρως απαραίτητο ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Δηλώνουμε ότι οι πόρτες του Επιμελητηρίου και του προσωπικού μου γραφείου θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοιχτές για όλους τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του νομού μας. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων για το καλό της επιχειρηματικής κοινότητας και του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας.
Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς