Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:55

3ο Star Volley - Τουρνουά Παγκορασίδων

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ομάδων πραγματοποιήθηκε το 3ο Star Volley / Τουρνουά Παγκορασίδων στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στις 27-29 Δεκεμβρίου 2018.
Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου μεταξύ των ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο του Ατέρμονα σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα.


Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Γιάννη Γιαννάκη Υπεύθυνο της ομάδας Βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης και του Χριστόπουλου Βασίλη Υπεύθυνο των ακαδημιών και της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ Ηρακλής 2015 / Ατέρμων σε συνεργασία με το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων.
Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν οι εξής: Μυγδονιακός, Πάνθηρες Κοζάνης, Άρης, ΜΕΝΤ, Κομοτηνή, ΑΣ Άρης και Ηρακλής.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι επιδόσεις των αθλητριών ήταν εξαιρετικές και την πρώτη θέση στο τουρνουά παγκορασίδων κατέλαβε ο ομάδα του Μυγδονιακού κερδίζοντας την ομάδα του Άρη στον τελικό καθώς επικράτησε με 2-0 στα σετ.
Στις 3 πρώτες ομάδες δόθηκαν μετάλλια και κύπελλά και παράλληλα βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες και τους προπονητές για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού για το 4ο Star Volley Τουρνουά Παγκορασίδων 2018.