Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 22:24

Μεστή περιεχομένου η εκδήλωση των εκπαιδευτικών Π.Ε. Παιονίας

Στέφθηκε  με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.Παιονίας στις 29-1-2018, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Δωρόθεος, ο οποίος καθήλωσε με τον μεστό ,καθαρό και διδακτικό του λόγο το ακροατήριο. Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Οι Τρεις Ιεράρχες και η Οικογένεια».


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Βησσαρίων.
    Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ», πλημμύρησε το χώρο του Πνευματικού κέντρου με   υπέροχη μουσική και τραγούδια.
Σε μια σεμνή αλλά συναισθηματικά φορτισμένη τελετή, τιμήθηκαν  από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Παιονίας οι παρακάτω  εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία οκταετία.
1.    Αλεξιάδης Απόστολος
2.    Βαρελίδου Ιουλία
3.    Δάλλας Ιωάννης
4.    Δεμπούδη Χρυσούλα
5.    Δημάκου Βασιλική
6.    Δήμου Παντελής
7.    Ζησίδης Χρήστος
8.    Ηλιάδου Θεανώ
9.    Kαρακίτσιου  Ευθυμία
10.    ΜατζίρηΛούλα
11.    Μίσκου Αικατερίνη
12.    Μοματάντσης Ιωάννης
13.    Νιτσάγια Ζαχαρούλα
14.    Ουζούνη Μαρία
15.    Παπαδόπουλος Ιωάννης
16.    Παυλίδου Δέσποινα
17.    Πούλος Κωνσταντίνος
18.    Στέρτσος Φώτιος
19.    Τζιβάκης Βασίλειος
20.    Τόδης Κωνσταντίνος
  Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ,ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημήτριου Πανοσιολογιότατος Πατέρας Βησσαρίων ,ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Γκουντενούδης Χρήστος., ο Διευθυντής Π.Ε. Ν.Κιλκίς κ.Παπαδόπουλος Αριστείδης,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, o Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Γουμένισσας κ.Τραχανίδης Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Παιονίας κ.Μπαβέλης Δημήτριος , η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Παιονίας κα.Δούμου Ελένη , ο Υποδιοικητής του Α.Τ.Γουμένισσας και πλήθος κόσμου.