Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 20:26

Τζιτζικώστας: Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας θα βγει πρώτη από την κρίση

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος  Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχαλία Καραμισάκη, Παύλος Θωμαΐδης και Κώστας Γιαννόπουλος.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες από οικονομικής πλευράς, μέσα στις οποίες οι συνεργάτες του υπάλληλοι καλούνται να επιτελέσουν τα καθήκοντα τους. “Παρ’ όλα αυτά, τόνισε, τα αποτελέσματα της παρεμβάσεών μας υπέρ των πολιτών κρίνονται ικανοποιητικά. Και αυτό οφείλεται κυρίως, στο αίσθημα ευθύνης των υπαλλήλων.”
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο χαιρετισμός του κ. Τζιτζικώστα, ο οποίος εξ αρχής επεσήμανε την συμβολή των υπαλλήλων στην επιτυχή ανταπόκριση της Διοίκησης. Μια συμβολή που πολλές φορές οφείλεται στην υπέρβαση εκ μέρους των υπαλλήλων της Περιφέρειας των αυστηρά υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με την δυναμική της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι η πρώτη που θα εξέλθει νικήτρια από την οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών. Ήδη, όπως τόνισε, οι υψηλοί ρυθμοί απορροφητικότητας των Εθνικών και  Ευρωπαϊκών κονδυλίων, αποτελούν σαφές εχέγγυο και δικαιολογούν απόλυτα την αισιοδοξία μας.”
O κ. Τζιτζικώστας, για άλλη μια φορά διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους ότι, τόσο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας όσο και ο ίδιος προσωπικά, είναι στη διάθεση όλων των υπαλλήλων για οποιαδήποτε θέμα τους απασχολεί.
Πριν την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας. Τα βασικά πορίσματα της συνέλευσης, έθεσε υπόψη του Περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων             κ. Θ. Κοκκίνης.