Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, 12:26:41 πμ
Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 21:00

Ο Νίκος Τατίδης για το Δικαστικό: Υπάρχει ακόμα ελπίδα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τατίδης σε επιστολή του επανέρχεται στο θέμα του Δικαστικού Μεγάρου και μεταξύ άλλων αναφέρει:

Έχω αναφέρει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα. Έχω προτείνει την αξιοποίηση του οικοπέδου από το στρατόπεδο Καμπάνη, μεταξύ του στρατοπέδου και των Δημοτικών Σφαγείων.

 

Έχω εισπράξει ειρωνικά χαμόγελα και αρνητικά σχόλια, <<τόσα χρόνια δεν έγινε, δεν μπόρεσε κάποιος άλλος τώρα εσύ?>>. Έχω προτείνει αυτό το οικόπεδο γιατί πρώτον δεν υπάρχει άλλο μεγάλο οικόπεδο, αυτό είναι στα 38 στρέμματα, άρα υπάρχει χώρος για κτίριο και για χώρο στάθμευσης, στο σημείο αυτό θα γίνει συγκοινωνιακός κόμβος, κάποια στιγμή θα υπάρχει αστική συγκοινωνία για το Τ.Ε.Ι., άρα εύκολη πρόσβαση.
Μετά από πολλές επικοινωνίες με το Υπουργείο Άμυνας υπήρξε θετική απάντηση, τα βασικά σημεία της οποίας είναι:.
Η ΥΠΑΑΠΕΔ, είναι η υπηρεσία για την αξιοποίηση των ακινήτων ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, έχει προωθήσει το αίτημά σας στο ΤΕΘΑ προκειμένου να μας βεβαιωθεί πως το εν λόγο ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του και να μας αποσταλούν οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε ώστε να το εντάξουμε στα ακίνητα προς αξιοποίηση, να σας ενημερώσουμε για τις ανάλογες ενέργειές σας με τις εξής προϋποθέσεις:
Α) οι ενδιαφερόμενοι φορείς υποβάλλουν πλήρες βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης και αξιοποίησης, καθώς και οικονομοτεχνική μελέτη με σαφές και δεσμευτικό διάγραμμα υλοποίησης.
Β) η σχετική συμφωνία εγκρίνεται από το ΣΑΜ.
Το αποτέλεσμα αυτό το ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί από εδώ και πέρα είναι θέμα του Δήμου να ετοιμάσει τις ανάλογες μελέτες και προτάσεις. Άρα υπάρχει ακόμα ελπίδα αν θέλει ο Δήμος μας και κατά επέκταση ο Νομός μας να αποκτήσει οικόπεδο που θα μπορέσει να κτίσει το περιβόητο Δικαστικό Κτίριο.
Κιλκίς 15-11-2018
ΤΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ.ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ