Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:38:25 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 00:54

Επιτέλους, παραδώστε το έργο του σταδίου στο δήμο

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Υπουργείου  στο αίτημα του Δήμου Κιλκίς για την ανάληψη του έργου Συντήρηση και Αναβάθμιση  του Ε.Σ. Κιλκίς».
Υπνθυμίζουμε ότι το θέμα της καθυστέρησης απόδοσης του έργου στο Δήμο Κιλκίς έχει στηλιτεύσει κατ΄επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης που έχει δεσμευτεί ότι ευθλύς μετά την απόδοσήν του θα κινήσει τη διαδικασία δημοπράτησης των εργασιών ολοκλήρωσής του με ίδιους πόρους του δήμου.

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 00:52

Στο πλευρό του δήμου Κιλκίς ο Σταύρος Θεοδωράκης

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κιλκίς είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι».
Τη δέσμευσή του ότι το Ποτάμι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής που αφορά τη νομιμοποίηση των κοιμητηρίων εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Δήμαρχο του Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 21:24

Γεωργαντάς: Βάζουν φόρους βολεύουν “ημέτερους”

Γράφτηκε από τον

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 19:41

Εντυπωσίασε ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης

Γράφτηκε από τον

Ήταν η ουσιαστικότερη εκδήλωση που οργάνωσε ποτέ κόμμα ή «δεξαμενή σκέψης»  στο Κιλκίς με θεματολογία την ανασυγκρότηση της υπαίθρου, ή αν θέλετε την ιχνηλάτηση των αξόνων μιας προοδευτικής πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης. Και αποτελεί δυστύχημα ότι τον καθηγητή και πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη  παρακολούθησαν και είχαν την ευκαιρία να διαλεχθούν μαζί του, μόνο 40 άτομα το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 19:44

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Κιλκίς την Τετάρτη 30/11

Γράφτηκε από τον

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα έχει συναντήσεις με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.

Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016 18:46

Ποτάμι: «Σοβαρές ελλείψεις στο Νοσοκομείο Κιλκίς»

Γράφτηκε από τον

Το θέμα των σοβαρών ελλείψεων στο Νοσοκομέιο Κιλκίς αναδεικνύει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού, κ. Κώστας Μπαργιώτας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “Παρά τις παχιές εξαγγελίες και υποσχέσεις, το νοσοκομείο Κιλκίς, όπως και η πλειονότητα των περιφερειακών νοσοκομείων, λειτουργούν μόνο χάρη στον επαγγελματισμό ιατρών και νοσηλευτών, αφού οι σημαντικές ελλείψεις καταγράφονται, αλλά δεν καλύπτονται ποτέ.

Την έξαρση των κρουσμάτων ηπατίτιδας Α στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Νέας Καβάλας στο Νομό Κιλκίς καταγγέλλει με ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Β΄ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς.
Ο κ. Φωκάς επισημαίνει, πως τα κρούσματα στο ΚΦΠ έφτασαν μέσα σε τρεις μόλις μήνες τα 47 σε ένα Κέντρο Φιλοξενίας, την ώρα που το 2015 σε όλη τη χώρα είχαν δηλωθεί μόλις 62 περιστατικά. Μάλιστα στον κατάλογο των νοσούντων έχουν προστεθεί και εργαζόμενοι που δούλευαν σε ΚΦΠ, όπως και ένας υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Παιονίας. Σημειώνει ακόμη, πως ο εμβολιασμός όλων των προσφύγων, που είχε ζητήσει με ερώτηση του ένα χρόνο πριν, δεν προχώρησε, καθώς οι εμβολιασμοί στο Κιλκίς ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση των πρώτων 8 κρουσμάτων τον Αύγουστο και περιορίστηκε μόνο σε αυτούς που ήρθαν σε επαφή με τα άτομα που νόσησαν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Βαλκανική Συνέλευση Επιμελητηρίων που έγινε στο Βουκουρέστι 17-19 Νοεμβρίου.

Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 21:06

Χιλιάδες αγρότες χωρίς προκαταβολή ενισχύσεων

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα : «Μη καταβολή  βασικής ενίσχυσης σε χιλιάδες αγρότες»
Ακολουθεί το κείμενο της Επίκαιρης  Ερώτησης: «Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο χιλιάδες αγρότες,

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:32

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ για την τύχη του ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς  στο μητρικό ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) καταγράφονται έντονες  αναφορές στον τοπικό τύπο σε σχέση με το υπάρχον τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κιλκίς), όπως και με το νέο κτίριο που έχει κατασκευαστεί στον περιφερειακό της πόλης.
Ποια όμως είναι η πραγματικότητα ; και ποία δεδομένα υπάρχουν τώρα και στο κοντινό μας μέλλον ;.