Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:21:54 μμ

Πολιτική

Την ώρα που χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες σε όλη τη χώρα κινητοποιούνται διεκδικώντας το σχολείο και τη ζωή που τους αξίζει με συνθήματα όπως «η νέα γενιά έχει ιδανικά ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά», ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει μέλος της ΚΝΕ που συζητούσε με τους μαθητές του σχολείου για την οργάνωση και το περιεχόμενο της κινητοποίησης που είχαν τα σχολεία του Κιλκίς διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών. Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ που συνεχίζει:

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 22:20

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στη Βουλή ο Γ. Γεωργαντάς

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, στη θέση του βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, θα συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Ν.Δ. ο βουλευτής Κιλκίς,  Γεώργιος Γεωργαντάς.

Όταν εν μια νυκτί δημιουργήθηκαν τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε Νέα Καβάλα και Χέρσο, χωρίς να εκδηλωθεί ουδεμία αντίδραση από εκείνες που στιγμάτισαν  τον πολιτισμό μας σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας, στο εύλογο ερώτημα των κατοίκων: Τι θα γίνει με τις αναπόφευκτες ζημιές από την παρουσία τόσων χιλιάδων ανθρώπων σε περιοχές με καλλιέργειες η απάντηση των αρμοδίων ήταν: Μην φοβάστε, θα αποζημιωθείτε.
Μάλιστα τις ίδιες δεσμεύσεις ανέλαβαν οι αρμόδιοι υπουργοί και στους δημάρχους που «έβαλαν πλάτη»- προς τιμήν τους- για να παρασχεθεί μια κάποια στέγη στους δυστυχισμένους που συνέρρεαν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας. Κι αυτοί με τη σειρά τους διαβεβαίωναν τους δημότες τους πως κάθε ζημιά θα αποζημιωθεί
Οι πρόσφυγες ήρθαν, τα δυο κέντρα φιλοξενίας στήθηκαν στις 29 Φεβρουαρίου, οι ζημιές έγιναν  κι έκτοτε το γκουβέρνο, οι «αρμόδιοι», ανακάλυψαν πως δεν διαθέτουν κωδικούς από όπου θα αντλήσουν πιστώσεις για να αποζημιώσουν τους πληγέντες κατοίκους σε Χέρσο, Νέα Καβάλα και Ειδομένη.

Πρόκειται για εγκατάσταση συστήματος επεξεργασίας βιομάζας, με την τεχνολογία της αεροπίεσης, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα πωλείται στον διαχειριστή ηλεκτρικού συστήματος.
Το λεγόμενο επενδυτικό σχέδιο, δεν αφορά μόνο αυτήν την περιοχή συγκεκριμένα, αλλά αποτελεί μέρος μιας βιομηχανίας αιτήσεων αδειοδότησης πανομοιότυπων μονάδων.

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς Γιώεργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιου Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, για την πρόθεση της Εγνατίας Οδού Α.Ε να εγκαταστήσει σταθμό διοδίων στους Ευζώνους.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τ.Ε.Ι. Σερρών στο πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση του τμήματος «Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. ¨οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεσμευμένη από τις αποφάσεις της ΕΕ που στήριξε και οι οποίες δημιούργησαν συνθήκες εγκλωβισμού των προσφύγων, φέρει τεράστιες ευθύνες, γιατί παρά τις διακηρύξεις της, εδώ και μήνες, δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο για το ζήτημα της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων, γεγονός που ανοίγει το δρόμο σε ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις.

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 22:28

Το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταστρέφει την αγροτιά

Γράφτηκε από τον

Η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς πραγματοποίησε εκδήλωση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον Υπεύθυνο ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξη Ν. Σερρών, κ. Μιχάλη Τζελέπη με θέμα τις «τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις στον Αγροτικό τομέα».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης παρέστησαν στην εκδήλωση για την τιμητική προαγωγή του Γρηγόρη Αυξεντίου στο βαθμό του Αντιστράτηγου, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Ακρίτας του νομού Κιλκίς.

Tο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) του Υπουργείου Εσωτερικών, πρόεδρος του οποίου είναι η Ειρήνη Αγαθοπούλου, θα πραγματοποιήσει στο Κιλκίς ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες αιρετές, υποψήφιες ή απλά γυναίκες που ενδιαφέρονται στο μέλλον να λάβουν μέρος σε πολιτικές διαδικασίες.