Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:34:07 μμ

Πολιτική

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μορφή σκανδάλου παίρνει πια η για δύο ολόκληρα χρόνια παράνομη παρακράτηση των 20.000.000€ που έπρεπε να έχουν πιστωθεί από το Φεβρουάριο του 2015 στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των 50.000 οικογενειών των 272 ορεινών χωριών της χώρας, όπου είναι εγκατεστημένα Αιολικά Πάρκα. Χαρακτηριστικά, προβλέπονται για Κάρυστο 1,5 εκατ.€, Αργολίδα 1,3 εκατ.€, Ροδόπη 1,3 εκατ.€, Σητεία 1,0 εκατ.€ κ.ά. Με δικές μας αποφάσεις ήδη από το Δεκέμβριο του 2014 προβλέφθηκαν όλες οι διαδικασίες για την άμεση κατανομή των ποσών αυτών.

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 21:19

Άδωνις αντί Ντόρας

Γράφτηκε από τον

Με την παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει το κόμμα στο Κιλκίς το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τα εγκαίνια να πραγματοποιήσει η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ δεν είναι εφικτή η παρουσία της στο νομό μας.

Το ιστορικό της δημιουργίας κέντρου μόνιμης (μακροπρόθεσμης) φιλοξενίας προσφύγων στο Χωρύγι ή μάλλον σε αγροτική περιοχή ανάμεσα σε Χωρύγι και Κοτύλι δεν θα διδάσκεται σε εγχειρίδια διαφάνειας του δημόσιου λόγου και έργου.
Ερήμην των πολιτών αποφασίστηκε και έκτοτε  επιδείχθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης  πάσα  επιμέλεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων της «επένδυσης».

Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 20:32

Επίκαιρη επερώτηση καταθέτει η Ν.Δ. δια του κ. Γ. Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αττικής, κ. Μάκης Βορίδης και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
 «Είναι ολοφάνερο σε όλους πια, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλήρης κομματικοποίηση του Δημόσιου Τομέα και η δημιουργία ενός πρόθυμου στρατού συμβασιούχων - ψηφοφόρων.

Η συζήτηση για τη μεταφορά – μετεγκατάσταση  του παραρτήματος ΤΕΙ Κιλκίς στο νέο κτήριο  είχε κουράσει με τα λογής θέματα που ανέκυπταν. Υπάρχει αξίωση του εργολάβου της πρώτης εργολαβίας ύψους 342.000 ευρώ. Ποιος θα τα πληρώσει; αναρωτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που παρίστατο στη σύσκεψη με τους βουλευτές, τον Δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 19:22

Το πόθεν έσχες των βουλευτών ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών για τα οικονομικά έτη 2014 και 2015 (χρήσεις 2013 και 2014 αντίστοιχα).
Στις δηλώσεις των τριών βουλευτών του ν. Κιλκίς απεικονίζονται τα παρακάτω στοιχεία:

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 08:28

Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς Δημοκρατικής Συμπαράταξη

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συγκροτήθηκαν τα Νομαρχιακά Συμβούλια της ΔΗ.ΣΥ.

Τα Νομαρχιακά Συμβούλια αποτελούνται από τους Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς των Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ,  τον υπεύθυνο από τις Κινήσεις Πολιτών και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που προέρχονται από τον αντίστοιχο Νομό.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 22:44

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Δεν είσαι μόνος

Γράφτηκε από τον

Η Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης καθιερώθηκε με απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, με την σκέψη ότι η αλληλεγγύη είναι μία θεμελιώδης και παγκόσμια αξία, που θα οφείλουμε να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα. Τιμάμε αυτές τις αξίες.

Αναδείχτηκε το νέο συντονιστικό όργανο της Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ δήμου Κιλκίς μετά από εκλογές του έγιναν το προηγούμενο Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου.
Εκλέχτηκαν οι: Δρίνιας Βαγγέλης, Καπνίδης Αναστάσιος, Νότας Γιώργος, Παπαδοπούλου Παρθένα (Νόπη), Ριζάκη Άννα και αναπληρωματικό μέλος ο Λουπεΐδης Δημήτριος.
Χθες Τετάρτη στην πρώτη συνεδρίασή τους και μετά από διαλογική συζήτηση προτάθηκε ομόφωνα για την αρμοδιότητα του νέου συντονιστή ο Καπνίδης Τάσος και αναπληρώτρια συντονίστρια η Παπαδοπούλου Νόπη.

Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 22:42

Δήλωση - καταγγελία του Αν. Καζαντζίδη

Γράφτηκε από τον

Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Ο κ. Τσίπρας και η ετερόκλητη συμμαχία του (ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή) καταρρέουν. Μέσα στον πολιτικό τους κατήφορο και στον τρόμο τους για την απώλεια της εξουσίας, προχωρούν σε επικίνδυνες ενέργειες που ίσως αποβούν μοιραίες από πλευράς αποτελεσμάτων και στο πεδίο των εθνικών μας θεμάτων.