Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 4:43:02 μμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με μια λιτή δήλωση-ανάρτηση στο fb ο γενικός γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς Κυριάκος Ανανιάδης διαχωρίζει τη θέση του από την πολιτική των Ανεξάρτητων Ελλήνων ύστερα από τις πρόσφατες εξελίξεις με τη συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Ο κ. Ανανιάδης επικαλείται λόγους συνείδησης και αποχωρεί. Είναι η πρώτη επώνυμη παραίτηση στελέχους των ΑΝΕΛ στο ν. Κιλκίς μετά τη θέση του κόμματος στη Βουλή για το Σκοπιανό.

Την Φώφη Γεννηματά συνόδευσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης μαζί με κλιμάκιο στελεχών κατά την επίσκεψη της την περασμένη Δευτέρα στον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια περιοδείας της Φώφης Γεννηματά στην Θεσσαλονίκη και ομιλίας της στην ανοιχτή Νομαρχιακή συνέλευση Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Τα ψιλά γράμματα στη συμφωνία υποκρύπτουν τη μεγάλη παγίδα για την Ελλάδα. Μιας συμφωνίας την οποία με διάγγελμα και τυμπανοκρουσίες έχει γνωστοποιήσει ο Πρωθυπουργός θέλοντας να θολώσει την εικόνα γύρω από την επώδυνη για τα ελληνικά συμφέροντα σύναψη συμφωνίας.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 19:53

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα «Ελευθέρια» του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο Κιλκίς θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» της πόλης του Κιλκίς, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας της κυβέρνησης με τα Σκόπια.

Δήλωση Θεμιστοκλή Αιμ. Ανθρακίδη Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η άρνηση της Προέδρου του Κινήματος μας Φώφης Γεννηματά να συνηγορήσει υπέρ της ενδοτικής συμφωνίας που συνήψε ο κ. Τσίπρας για το όνομα της γείτονος χώρας είναι η ενδεδειγμένη Πατριωτική στάση και μιλάει στην ψυχή της βάσης του κινήματος μας.

Για μας δεν χωρεί καμία παραχώρηση ούτε στην ιστορία της Μακεδονίας μας, ούτε και στα εθνικά μας δίκαια.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 21:44

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς