Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, 5:05:28 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2007 07:06

Σάββας Τσιτουρίδης : «Σχέση εμπιστοσύνης»

Γράφτηκε από τον

 Σάββας Τσιτουρίδης

«Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει εντολή για νέα αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση της Ν. Δ. με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να συνεχισθεί η πορεία της χώρας προς την πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο και προς το λαμπρό μέλλον.
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2007 07:04

Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μ. Πεντζερετζή

Γράφτηκε από τον
Φίλες και φίλοι, Πολίτες του Νομού Κιλκίς,
Η Χώρα μας από το 2004 με την εντολή του λαού για κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας έχει μπει σε μια τροχιά μεταρρυθμίσεων και αλλαγών.
 Ο Γιώργος Φλωρίδης στη μεγαλειώδη προεκλογική του συγκέντρωση διακήρυξε ότι την Κυριακή είναι σίγουρη η νίκη.«Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για τον πούμε άχρηστο κι ανίκανο;» αναρωτήθηκε ο Βουλευτής Κιλκίς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης στην κορύφωση μιας θυελλώδους ομιλίας του στους Κιλκισιώτες σε μια τεράστια σε όγκο συγκέντρωση, μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, επί της 21ης Ιουνίου.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2007 08:18

Σάββας Τσιτουρίδης: Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τη ΝΔ

Γράφτηκε από τον
«Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται την ΝΔ και θα ανανεώσει την εντολή του προς αυτήν για την συνέχιση του μεγάλου έργου της και των μεταρρυθμίσεων, που οδηγούν την χώρα μας στην υψηλή ανάπτυξη και ενισχύουν το κύρος της και τη θέση της στην διεθνή κοινότητα.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2007 08:15

Γιώργος Ζώτος: Δημοκρατικό Προσκλητήριο μπροστά στην κάλπη

Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Ζώτος, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ζώτος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς:Πολίτες του Ν. Κιλκίς,Οι εκλογές της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου αποτελούν κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα μας.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2007 08:08

Χρηστικός οδηγός για τις εκλογές

Γράφτηκε από τον

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Σεπτεμβρίου θα κληθούν 9.824.223 ψηφοφόροι να επιλέξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Οι «πρωτάρηδες» των εκλογών φτάνουν τους 490.015 (249.611 άνδρες και 240.404 γυναίκες), με τους μικρότερους να έχουν γεννηθεί το 1989.

Ποιοι και
πού ψηφίζουν
Δικαίωμα ψήφου στις κοινοβουλευτικές εκλογές έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου ή κοινότητας της χώρας και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2007 11:44

Μήνυμα νίκης από Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον
 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΔριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, από την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχης Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2007 11:37

Άλλαξε λαέ - τώρα ΚΚΕ

Γράφτηκε από τον

Νίκος Κούρος Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΛΚΙΣ του ΚΚΕ

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να παρουσιάσουν τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη σαν μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί και ο κάθε πολίτης να επιλέξει ποια κυβέρνηση προτιμά να έχει στις 17/9. Αφού τα «μικρά» κόμματα δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση πρέπει ο λαός να επιλέξει μεταξύ των δύο.
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2007 09:30

«Ασφυκτική» στήριξη Κιλτίδη από ετεροδημότες

Γράφτηκε από τον
 Τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και χαιρέτισαν οι νομάρχες Παν. Ψωμιάδης και Β. ΜπαλάσκαςΟι ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης μίλησαν! Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μακεδονία Παλάς, με το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα και με ενθουσιώδη παλμό οι ετεροδημότες συνέθεσαν το σκηνικό νίκης της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές κι έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης στον Κώστα Κιλτίδη.
 «Καθώς πλησιάζει η μέρα της κάλπης επιχειρείται ένας απροκάλυπτος εκβιασμός της λαϊκής ψήφου», τόνισε ο κεντρικός ομιλητής στη μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, Κώστας Πινέλης στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.