Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017, 10:09:27 πμ

Πολιτική

Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2007 11:38

Υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1976. κατάγεται από το Μεταλλικό Κιλκίς. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και ζει και εργάζεται στο Κιλκίς.
Σαν φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση μέσα από τις γραμμές της Π.Κ.Σ και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών Α.Τ.Μ. του ΑΠΘ.
Είναι μέλος του ΤΕΕ και του Σωματείου μισθωτών τεχνικών.
Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (παράρτημα Κιλκίς).
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς στις εκλογές του 2006.
Στέλεχος της ΚΝΕ για πολλά χρόνια και σήμερα μέλος του Γραφείου της ΝΕ Κιλκίς.
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2007 11:35

Γιώργος Φλωρίδης : “Διέλυσαν το κράτος”

Γράφτηκε από τον
“Όταν το 2004 η κυβέρνηση παρελάμβανε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δια στόματος του κ. Καραμανλή διαβεβαίωνε ότι παραλαμβάνει την καλύτερα οργανωμένη Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ευρώπης και πιθανόν του κόσμου όλου. Σήμερα, τριάμιση χρόνια μετά, το Σώμα αυτό εμφανίζεται αδύναμο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εθνική καταστροφή. Και όλα αυτά παρά τις ηρωικές και υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών και των πιλότων”.
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2007 11:34

Οι Οικολόγοι Πράσινοι περιοδεύουν στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την περασμένη Πέμπτη.
Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2007 05:33

Οι Κιλκισιώτες στις κάλπες

Γράφτηκε από τον

Γράφει ο Θεοφύλακτος Παγλαρίδης

Εκλογές 1974
Προεκλογικό σκηνικό
Οι πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές στην Ιστορία της Ελλάδας χρωματίζονται από την δραστική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά και των κομμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ψηφοδέλτια των νεοϊδρυθέντων κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς συμμετέχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι, ή μάλλον ελάχιστοι (Σ. Περτσινίδης) από την προχουντική Ελλάδα.

Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2007 08:22

Περιοδεία και συναντήσεις με φορείς

Γράφτηκε από τον
Περιοδεία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, μέλους της πανελλαδικής γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, εκπρόσωπου του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα και Νομαρχιακού Σύμβουλου Θεσσαλονίκης,
«Η Κίνηση Πολιτών Κιλκίς μετά τα δραματικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών, που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή μεγάλου μέρους του δασικού πλούτου της χώρας και τον θάνατο συμπατριωτών μας, κρίνει επιβεβλημένο να θίξει κάποια βασικά αίτια για την εκδήλωση των πυρκαγιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2007 08:02

Μήνυμα νίκης από Κιλτίδη

Γράφτηκε από τον
 Το μήνυμα της νίκης της ΝΔ ως της μόνης πολιτικής δύναμης που εγγυάται την προοπτική και την ευημερία του τόπου διατράνωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης από το Πολύπετρο, από όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2007 15:34

Αισιοδοξία στον ΛΑ.Ο.Σ.

Γράφτηκε από τον
Σίγουροι πως θα ξεπεράσουν το ποσοστό 3,3% (2.535 ψήφοι) των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών είναι οι υποψήφιοι του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Κιλκίς.
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2007 15:21

«Υπάρχει ΑΛΛΟΣ δρόμος, το ΚΚΕ»

Γράφτηκε από τον
Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ από το γραμματέα της Ν.Ε. Νίκο Κούρο, που τόνισε πως «καθαρή καταδίκη της πολιτικής του δικομματισμού δεν υπάρχει άλλη από την ψήφο στο ΚΚΕ»
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2007 13:02

Πανέτοιμος ο ΣΥΝ

Γράφτηκε από τον
Με τα ονόματα που αποκαλύψαμε έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στο ν. Κιλκίς.