Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 11:51:38 πμ

Πολιτική

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 10:50

Περί λύκων, τσοπάνηδων και νέου πατριωτισμού

Γράφτηκε από τον

Μέρες που είναι έχει αξία να καταγράψουμε τις απόψεις ενός δικού μας πολιτικού, του Γιώργου Φλωρίδη, που προσκαλείται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα καθημερινά για να σχολιάζει κρίσιμες πτυχές του δημόσιου βίου και της πολιτικής επικαιρότητας..
Την  Πέμπτη λοιπόν ο κ. Φλωρίδης από τον «Αθήνα 9,84» έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Βασίλη Πάικο και Μανώλη Κοττάκη.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 09:09

Με τον Αντώνη Σαμαρά o Σάββας Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον

Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Σάββας Τσιτουρίδης επιβεβαιώνονται και από την τελευταία συνάντηση που είχε ο πρώην υπουργός με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.  Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου «Ο πρώην Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης είχε συνάντηση την, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα πολιτικά θέματα».

Ο δικηγόρος και νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Γεωργαντάς ύστερα και από την επισκέψεις και το διάλογο που είχε με τους αγρότες του νομού στη Δοϊράνη και τους Ευζώνους, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Χρειάστηκαν μόλις 100 ημέρες για να αποδείξει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι η κοινωνική της ευαισθησία εξαντλείται ενώπιον των τηλεοράσεων με τις  ανέξοδες δηλώσεις των στελεχών της...

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:40

Επέμεινε και έπεισε και το κόμμα του

Γράφτηκε από τον

Σε πολιτικά σενάρια ερήμην της ουσίας όσων διαμείφθηκαν στη Βουλή αναμείχθηκε το όνομα του Κώστα Κιλτίδη, με αφρμή τις θέσεις που εξέφρασε κατά τη συζήτηση και την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αναδασώσεις σε καμένα το 2009  εδάφη της Αττικής. Ο κ. Κιλτίδης αρχικά και χωρίς να υπάρχει σαφής άποψη στη Ν.Δ. και προπάντων συνεννόηση δήλωσε ότι θα καταψηφίσει επί της αρχής  το νομοσχέδιο. Ωστόσο η επίσημη Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι θα το υπερψηφίσει

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:33

Η πατρίδα χρειάζεται ξανά ένδοξες δασικές υπηρεσίες

Γράφτηκε από τον

Υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στον τομέα της δασικής πολιτικής, ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή του σχεδίου νόμου με θέμα «Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής & λοιπές διατάξεις» που κατατέθηκε από το νεοσύστατο Υπουργείο  Περιβάλλοντος.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:33

«Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες»

Γράφτηκε από τον

Επισκεπτόμενος το Σάββατο 23/1/10 τους αγρότες στα μπλόκα της Δοϊράνης και των Ευζώνων ο Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Κιλτίδης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε:

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 14:23

ΠΑΜΕ απεργία

Γράφτηκε από τον

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη απευθύνει το ΠΑΜΕ Κιλκίς και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης. «Απαντάμε: Δε θα ματώσουμε άλλο, εμείς και τα παιδιά μας, για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Με το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι, παίρνουμε μέρος στον εργατικό ταξικό αγώνα για να αποκρούσουμε τα νέα χειρότερα μέτρα σε βάρος μας, που μας επιβάλλει η κυβέρνηση για να δώσει νέες χρηματοδοτήσεις στην πλουτοκρατία.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Βουλευτή νομού Κιλκίς, Θεόδωρου Παραστατίδη, με θέμα τις 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο Κιλκίς.
Στην ομιλία - χαιρετισμό του ο κ. Παραστατίδης είπε μεταξύ άλλων:
Είναι η πρώτη μαζική συγκέντρωση μετά τις τελευταίες εκλογές του 2009, που  μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 10:11

Ο ΣΥΝ στο πλευρό των αγροτών

Γράφτηκε από τον

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝ Κιλκίς περιόδευσαν την περασμένη Παρασκευή στα αγροτικά μπλόκα του νομού Κιλκίς (στους συνοριακούς σταθμούς της Δοϊράνης και των Ευζώνων) και συνομίλησαν με τους αγρότες, οι οποίοι εξέφρασαν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 10:08

Οι Γαλάζιοι σε πορεία συνεδρίου

Γράφτηκε από τον

Παραγωγική και άκρως  ενδιαφέρουσα ήταν η διάσκεψη των προέδρων των ΝΟΔΕ όλης της χώρας στην Αθήνα, σύμφωνα με τον κ. Πρόδρομο Πεντζερετζή, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς που συμμετείχε στη διάσκεψη με θέμα όλα όσα συνθέτουν την νέα πορεία του κόμματος υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά.