Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 9:08:35 μμ

Πολιτική

Αναφορά του Επιμελητηρίου, των εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών σωματείων του νομού ως προς τις προϋποθέσεις ένταξης σε επενδυτικό πρόγραμμα ΠΕΠ για το εμπόριο και τις υπηρεσίες κατέθεσε ο βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης.
Τετάρτη, 14 Μάιος 2008 05:45

Το κράτος αναλαμβάνει την ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Γράφτηκε από τον
Απαλλάσσονται από το κόστος ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Με απόφαση των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας – Οικονομικών την ετήσια δαπάνη της αίτησης συμπληρωματικής  ενεργοποίησης των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης από το 2009 και εντεύθεν  αναλαμβάνει να καλύψει ο κρατικός προϋπολογισμός.
Δευτέρα, 12 Μάιος 2008 04:43

Σύσκεψη Κ. Κιλτίδη για αντιπυρική προστασία

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, συγκάλεσε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και  Φυσικού Περιβάλλοντος και των Δασικών Αρχών των Περιφερειών της χώρας  με αντικείμενο την καλύτερη οργάνωση  των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας στο πλαίσιο της  αντιπυρικής περιόδου.
Δευτέρα, 12 Μάιος 2008 04:20

Την αναδάσωση της Πεντέλης «υπόγραψε» ο K. Κιλτίδης

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης υπέγραψε χθες μνημόνιο συνεργασίας με τους Δήμους Νέας Πεντέλης, Μελισσίων και Κηφισιάς, για τη μελέτη και εκτέλεση έργων αναδάσωσης και αποκατάστασης του δασικού οικοσυστήματος, προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις του Πεντελικού Όρους. Αντικείμενο της υπογραφείσας προγραμματικής σύμβασης είναι η εκτέλεση μελετών και έργων που αφορούν κυρίως στην αναδάσωση, στη βελτίωση του οικοτόπου, στην αειφορική διαχείριση των υδάτων και την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής καθώς και στη δημιουργία υποδομής και προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αντιπυρικής προστασίας.
Δευτέρα, 12 Μάιος 2008 04:15

Σε Αίγυπτο και Κύπρο Ο Σ. Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα μεταβεί στην Αίγυπτο στο πλαίσιο της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, για να συμμετέχει σε συναντήσεις της Ατλαντικής Συμμαχίας με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κάιρο από την Τρίτη 13 μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου, και στην Αλεξάνδρεια την Παρασκευή 16  Μαΐου.
Παρασκευή, 09 Μάιος 2008 05:22

Στις εκδηλώσεις Ολοκαυτώματος της Νάουσας ο Κ. Κιλτίδης

Γράφτηκε από τον
 Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις  της 186ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας από τα τουρκικά στρατεύματα τον Απρίλιο του 1822.
 Με τα στελέχη της ΝΟΔΕ  ΝΔ ν. Κιλκίς καθώς και με τους προέδρους Δημοτικών και Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος είχε συνάντηση την περασμένη Τετάρτη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης  και  τους παρέθεσε δείπνο στη Λέσχη Κυνηγών Κιλκίς με την ευκαιρία των γιορτών.
Τετάρτη, 07 Μάιος 2008 14:00

Λεωνίδας εναντίον τίνος;

Γράφτηκε από τον
Τα πάντα ρει ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή συντονιστή της Νομαρχιακής, μελών της νομαρχιακής και των οργάνων στις δημοτικές οργανώσεις. Στο ρευστό πολιτικό τοπίο όπου και το ενδιαφέρον δεν είναι έντονο εξαιτίας ίσως και της κόπωσης από τις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες, ο μόνος βέβαιος υποψήφιος για την θέση του συντονιστή της Νομαρχιακής είναι ο κ. Λεωνίδας Δημητριάδης. Μέλος της αριστερής πρωτοβουλίας ο κ. Δημητριάδης συντάχθηκε στο πλευρό του κ. Βενιζέλου στις εκλογές του Νοεμβρίου, οπότε έχει τη δυνατότητα να αντλήσει ψήφους ένθεν κακείθεν των εσωκομματικών «στρατοπέδων».
Τρίτη, 06 Μάιος 2008 12:31

Στον Σ. Τσιτουρίδη ο υποστηρικτές Κιλιπίρη

Γράφτηκε από τον
 Αντιπροσωπεία όλων των φορέων της κοινότητας Λιβαδίων δέχθηκε το Σάββατο 3-5-08 ο βουλευτής  νομού Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν στον κ. Τσιτουρίδη την έντονη διαμαρτυρία τους και ζήτησαν την εξεύρεση πολιτικής λύσης για την ανάκληση της ποινής αργίας μέχρι δικαστικής τελεσιδικίας , που επεβλήθη στον κοινοτάρχη Φώτιο Κιλιπίρη από τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Γεώργιο Τσιότρα, τονίζοντας ,  όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, ότι εξ αιτίας της διαμορφωθείσης καταστάσεως έχει ανασταλεί η εκτέλεση σημαντικών έργων στην κοινότητα.
Παρασκευή, 25 Απρίλιος 2008 07:07

Συνάντηση Κιλτίδη με Κρις Σπύρου

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Κρις Σπύρου και είχαν συνεργασία για θέματα προώθησης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην αγορά των Η.Π.Α.