Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, 7:57:21 πμ

Πολιτική

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2007 08:29

Ευχαριστίες και δεσμεύσεις του Υφυπουργού Κώστα Κιλτίδη

Γράφτηκε από τον
Ευθύς μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή να ορίσει τον κ. Κώστα Κιλτίδη  ως υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κιλτίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη θέση που μου εμπιστεύθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων. Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται να συμμετάσχω στη νέα κυβέρνηση και να συνδράμω στη διαμόρφωση της αγροτικής πολιτικής.
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2007 08:27

Η «επόμενη ημέρα» στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Γράφτηκε από τον
Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του μέχρι τώρα υφυπουργού Αλέκου Κοντού, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του επί μια τριετία υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου και την τοποθέτηση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου του βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη, είναι το τοπίο της «επόμενης μέρας» στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2007 08:25

Κώστας Χαλίτσιος : Μία και μόνη διέξοδος υπάρχει για το λαό

Γράφτηκε από τον

Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία

«Το ότι το Ασφαλιστικό θα ήταν από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης, ανεξάρτητα από το ποιο από τα δύο κόμματα, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, θα σχημάτιζε κυβέρνηση, ήταν εδώ και καιρό ξεκάθαρο και χιλιοδιατυπωμένο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Κώστας Χαλίτσιος.
Το νευραλγικό και για το Ν. Κιλκίς πόστο του συνυπευθύνου της χάραξης και της υλοποίησης της αγροτικής πολιτικής κατέχει από το μεσημέρι της Τρίτης ο Βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης. Χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή η σύνθεση της νέας κυβέρνησής του στην οποία συμμετέχει ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ Κώστας Κιλτίδης.
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 11:08

Με Βενιζέλο ο Φλωρίδης με Παπανδρέου ο Παραστατίδης

Γράφτηκε από τον
Η ανάδειξη του Γ. Φλωρίδη στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ομάδα που διαμορφώνει την πολιτική φυσιογνωμία και τις μεγάλες επιλογές του Κινήματος, ποτέ δεν κατέστη τόσο αδιαμφισβήτητη όσο τις επόμενες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ώρες.
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 11:06

Ευχαριστήρια δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη

Γράφτηκε από τον
Ο βουλευτής Ν. Κιλκίς και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την ακόλουθη  δήλωση:
«Ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία.
Ευχαριστώ όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 11:04

Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Κιλτίδη

Γράφτηκε από τον
Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τους συμπατριώτες μου που επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους επανεκλέγοντάς με πρώτο βουλευτή του ν. Κιλκίς.
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 11:02

Ευχαριστήρια δήλωση Γιώργου Φλωρίδη

Γράφτηκε από τον
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:«Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης  που έδωσαν συγκροτημένα τη μάχη των εκλογών και κατόρθωσαν να αυξήσουν τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 10:59

Ονούφριος Τσαβδαρίδης :«Είμαι παρών»

Γράφτηκε από τον

«Είναι ενθαρρυντικό για την χώρα μας, πως ο ελληνικός λαός έδειξε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, για να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο, εντείνοντας τους ρυθμούς, δείχνοντας μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζοντας τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης.

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2007 10:57

Νίκος Κούρος : «Μεγαλύτερες ευθύνες για τους κομμουνιστές»

Γράφτηκε από τον

Δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ Νίκου Κούρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η άνοδος σε ψήφους και σε ποσοστό που πήρε το ΚΚΕ τόσο στο νομό Κιλκίς όσο και πανελλαδικά χρεώνει τους κομμουνιστές με μεγαλύτερες ευθύνες.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τους νέους, που μας εμπιστεύτηκαν.