Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, 1:54:24 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 07:00

Σε ετοιμότητα η Εκλογική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Γράφτηκε από τον

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Στην επιτροπή συμμετέχουν οι δύο Βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης Κιλκίς, οι Δήμαρχοι του Νομού , τα μέλη της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, μέλη ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστικά, επιστημονικά, αγροτικά στελέχη του κόμματος.

«Ακόμα και με τις υστερήσεις ή τα λάθη μας εμείς στη νέα Δημοκρατία είμαστε πολιτικά και επιχειρησιακά καλύτεροι από τους άλλους» διακήρυξε από το Κιλκίς ο πρώην υπουργός, βουλευτής του νομού Σάββας Τσιτουρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μ.μ.ε χθες τα μεσημέρι.

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 11:38

Το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και η Ελληνική Ύπαιθρος στην Agro Tourism Χαλκιδικής

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο, 25 Απριλίου 2009, στις 11.00, στο ξενοδοχείο Pallini Beach (Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική) διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος», ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.  Την ημερίδα Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος οργανώνει ο Δήμος Κασσάνδρας, σε συνδιοργάνωση με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και τον Τουριστικό Αναπτυξιακό Όμιλο Χαλκιδικής-ΤΑΟΧ, υπο την Αιγίδα του Υπουργείου ΑΑ&Τ, στα πλαίσια της Agro Tourism 2009 (Έκθεση Παραδοσιακών-Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Χαλκιδικής).

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 11:37

Ο Τσιτουρίδης στην Αξιούπολη

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 22 Απριλίου ο βουλευτής ν. Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, επισκέφθηκε την Αξιούπολη και είχε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς του δήμου και της περιοχής. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιτουρίδης είχε συνάντηση στο δημαρχείο με τη δήμαρχο κα Σόνια Συμεωνίδου και παράγοντες της δημοτικής αρχής, με θέμα την προώθηση ζητημάτων του δήμου Αξιούπολης.

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 11:25

Ένας λείπει για να κλείσουν συνδυασμούς

Γράφτηκε από τον

Ένα πρόσωπο αναζητούν τα επιτελεία των γαλάζιων και πράσινων για να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των εθνικών εκλογών, οψέποτε προκηρυχθούν. Μάλιστα η αναζήτηση του καταλληλότερου πέμπτου καθίσταται επιτακτικότερη τώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για διπλές εκλογές στις 7 Ιουνίου.

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 11:25

Οι πράσινοι των τριών εκλογικών κλιμακίων

Γράφτηκε από τον

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στο ΠΑΣΟΚ του ν. Κιλκίς και πλαισιωμένη από νεολαίους του Κινήματος διαχωρίστηκε σε τρια κλιμάκια που θα φέρουν σε πέρας τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών. Στην Επιτροπή συμμετέχουν ex oficcio θεσμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (βουλευτές, μέλη Εθνικού Συμβουλίου, Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, Νομαρχιακής Επιιτροπής, δημάρχους, υποψ. νομάρχη, νομαρχιακούς σμβούλους, γραμματείς δημοτικών οργανώσεων κ.α).

Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 13:48

Τριήμερη περιοδεία Κιλτίδη στην Κάλυμνο

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο νησί της Καλύμνου. Κατά την παραμονή του στο νησί της Δωδεκανήσου, την Παρασκευή 10 Απριλίου ο Υφυπουργός παρέστη στα εγκαίνια του αρχαιολογικού μουσείου Καλύμνου ενώ το Σάββατο είχε συνάντηση με την Έπαρχο του νησιού και με εκπροσώπους αγροκτηνοτροφικών και μελισσοκομικών φορέων με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της Καλύμνου.

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009 07:57

Με τον Βαγγέλη Μπαλάσκα στον Υφυπουργό Εσωτερικών

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο, είχε σήμερα (Πέμπτη) ο βουλευτής νομού Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρονται επίσης: Την συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, απασχόλησαν θέματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης νομού Κιλκίς.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου των Ξενοφώντα Γιαταγάνα και Δημήτρη Καλουδιώτη, «Ευρώπη: Ήπια ηγεμονία» των εκδόσεων «Κριτική», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας, αναφέρθηκε στην ανάγκη πολιτικής βούλησης και στρατηγικής επιλογής των ηγέτιδων δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πολιτική ενοποίηση.

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2009 07:34

«Ισχυρό ΚΚΕ και καταδίκη Ε.Ε»

Γράφτηκε από τον

«Το  ΚΚΕ   ξεκινάει άλλη μία πορεία ενημέρωσης και επικοινωνίας με το λαό σε μία περίοδο που τα κράτη της Ευρωζώνης συνολικά και η Ε.Ε. και οι άλλες καπιταλιστικές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν μπει στον κύκλο της οικονομικής κρίσης», ανέφερε στην πρώτη ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς για τις ευρωεκλογές το μέλος του Π Γ  της ΚΕ του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.