Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 11:51:35 πμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 10:51

Γεωργαντάς: «Εγκληματούν σε βάρος του ΤΕΙ Κιλκίς»

Γράφτηκε από τον

 

Σκληρή ανακοίνωση για τις εξελίξεις που αφορούν το ΤΕΙ Κιλκίς εξέδωσε ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς, τονίζοντας:

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να διαπράξει ένα έγκλημα σε βάρος του Κιλκίς. Ο ανεκδιήγητος Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρογλου, ο οποίος πριν από 3 μήνες κατά την επίσκεψη του στο ΤΕΙ Κιλκίς, με τις δηλώσεις του άφηνε βάσιμες ελπίδες για τη δημιουργία δεύτερου τμήματος, φαίνεται ότι έκρυβε άλλα σχέδια. Ήδη έχει αποφασίσει την συνένωση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο υπάγεται και το παράρτημα Κιλκίς, με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εκδόθιηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Mε έκπληξη και λύπη είναι η αλήθεια παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον εκλεκτό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ρεβενάκη να συναγωνίζεται σε αναρτήσεις και ανακοινώσεις τύπου τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Ν.Καρανίκα αντί της όποιας ενασχόλησης του με τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς, επισκέφθηκε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, χθες 8 Ιουνίου 2018. Η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου και οι πολιτευτές Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, συναντήθηκαν με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Θεόδωρο Ρεβενάκη.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 23:50

Μέγα πλήθος στο Κιλκίς για τη Μακεδονία

Γράφτηκε από τον

"Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική" βροντοφώναξαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Ειρήνης περισσότεροι από 2.000 Κιλκισιώτες, απαιτώντας από την κυβέρνηση να μην συμφωνήσει σε λύση με σύνθετο όνομα όπου θα περιέχεται η λέξη "Μακεδονία".

Στην πόλη της Γουμένισσας, στον χώρο που τα στρατεύματα κατοχής τον Μάη του 1944 μετέφεραν και εκτέλεσαν ως αντίποινα 52 κρατούμενους από το στρατόπεδο Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης, έγινε την Κυριακή 27 Μαΐου το ετήσιο τρισάγιο.
Είναι γνωστό ότι την εποχή που Δήμαρχος στη Γουμένισσα ήταν ο Στέλιος Παπαναγιώτου, έγινε παρέμβαση στον χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε και περιφράχθηκε αναδεικνύοντας το μνημείο.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 20:27

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 23:12

Γεωργαντάς vs Ρεβενάκη

Γράφτηκε από τον

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά στην απάντηση του διοικητή Θ. Ρεβενάκη(δημοσιεύεται δίπλα). Ο κ. Γεωργαντάς ανταπαντά ως εξής στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς: