Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:41:14 πμ

Πολιτική

Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 13:37

Οι βασικές υποδομές του νομού Κιλκίς ως μοχλός ανάπτυξης

Γράφτηκε από τον

Άρθρο του Σταμάτη Παπουλίδη  
Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 

 

Ενώ τα φώτα της Χώρας είναι  στραμμένα για άλλη μια φορά στην επερχόμενη ηρωική διαπραγμάτευση του Eurogroup, των οποίων η συνήθης κατάληξη είναι να μας τρώει ο κακός ο λύκος, υπάρχουν ζητήματα σε τοπικό επίπεδο που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που αναζητούν επίλυση εδώ και τώρα!

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 21:14

Διήμερη περιοδεία και ομιλία Γ. Αμανατίδη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από την Παρασκευή 3-2-17 θα βρίσκεται τελικά στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός  Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης πραγματοποιώντας διήμερη περιοδεία στο νομό μας.
Το πρόγραμμα του Υφυπουργού την Παρασκευή έχει ως εξής:
Στις 10:00 επίσκεψη στο 1ο-6ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς.

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:25

Περιοδεία και ομιλία Γ. Αμανατίδη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός  Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κιλκίς.

Ο κ. Αμανατίδης θα έχει μια σειρά επαφών-συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων, στις  11:00 ο Υφυπουργός θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στις 19:00 η ώρα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στα πλαίσια των δύο χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Αμανατίδη.

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:46

Τεράστιες συγκεντρώσεις με τον Βελόπουλο στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συγκινεί τους Κιλκισιώτες. Χωρίς ουσιαστική διαφήμιση και κινητοποίηση οποιουδήποτε κομματικού μηχανισμού ο Κυριάκος Βελόπουλος ήρθε στο ν. Κιλκίς την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Την τραγική και πέραν πάσης περιγραφής εικόνα του Ειρηνοδικείου Κιλκίς αναδεικνύει με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κατέθεσε χθες   ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Ο βουλευτής του νομού  επισημαίνει την  άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, ενώ  ταυτόχρονα ζήτησε και  συνάντηση από τον Υπουργό κ. Κοντονή προκειμένου να ανευρεθεί άμεσα μία λύση.

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 21:07

Η πίτα της δεξιάς περηφάνιας

Γράφτηκε από τον

Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά σε όποιον απέμεναν ερωτηματικά γιατί ο κεντρογενής Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε αντιπρόεδρο του κόμματος  της Νέας Δημοκρατίας τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα ήταν επαρκές να ακούσει  τον Άδωνι  το Σάββατο το βράδυ στο Κιλκίς,  στη σύντομη ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Για να διαλυθούν πάραυτα.
Απλούστατα: Για να απευθύνεται στο δεξιό ακροατήριο, τη ραχοκοκαλιά της παράταξης, ιδιαίτερα σε νομούς όπως το Κιλκίς.

Ο Βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  Μιχάλης Τζελέπης με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη έφερε πρόσφατα στην Βουλή το ζήτημα του «τμήματος Οδικού άξονα Γέφυρας Στρυμόνα (Ν. Πετριτσίου-Καστανούσα (Όρια Ν.Κιλκίς)».

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 21:53

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στους πρόσφυγες Ν. Καβάλας

Γράφτηκε από τον

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο Twitter διερωτάται «πού πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες κ. Μουζάλα;», παρουσιάζοντας παράλληλα φωτογραφίες από hot spots που διαχειρίζεται η κυβέρνηση και hot spots που διαχειρίζεται ιδιώτης, καταδεικνύοντας την μεγάλη διαφορά.

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 20:56

Σύριζα Κιλκίς: Οι ανασφάλιστοι δικαιούνται περίθαλψη

Γράφτηκε από τον

Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξετάζοντας την κατάσταση που αφορά την υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, διαπιστώνει ότι ενώ ο νέος νόμος 4368\ 2016 (άρθρο 33) τελεί εν ισχύ από το καλοκαίρι του 2016 και μετά, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό. Η ελλιπής ενημέρωση από την πλειοψηφία των ΜΜΕ αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις πολιτικές σκοπιμότητες που υπηρετούν σε βάρος των πιο αδύναμων ομάδων της κοινωνίας μας.

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τη σημερινή ομολογία του Υπουργού αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, για τη «φάμπρικα» των χιλιάδων διορισμών που έχει κάνει η Κυβέρνηση με εικονικές θέσεις στα hot – spots, έκαναν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου την ακόλουθη δήλωση: