Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 8:59:11 μμ

Πολιτική

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 20:31

Ηθικές αξίες και βιώσιμη επιχειτηματικότητα

Γράφτηκε από τον

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς  οργανώνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου  εκδήλωση με θέμα: “Ηθικές Αξίες και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα”, στις 18:00 – 20:30  στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 20:06

Ευχαριστήρια δήλωση Γιώργου Βλάχου

Γράφτηκε από τον

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και την επιλογή τους προς το πρόσωπο μου και με εξέλεξαν στην 2η θέση του συνδυασμού μας με 93 ψήφους στο τμήμα Υπηρεσιών.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Παύλο Τονικίδη και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» αλλά και σε όλους όσοι ασχολήθηκαν με το θεσμό σε όποια παράταξη κι αν ανήκαν.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τις φετινές εκλογές του Επιμελητηρίου και να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, παρέχοντάς μου για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συνιστώ κομμάτι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Οι εν λόγω εκλογές ήταν μια ακόμη αφύπνιση πως οι πολίτες πρέπει να πάψουμε να αντιλαμβανόμαστε τα επιμελητήρια ως κομματικούς κρατήρες, και, αντιθέτως, να δραστηριοποιούμαστε για έναν ακηδεμόνευτο, αχρωμάτιστο και πολυσυλλεκτικό φορέα.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θέλω να σας ευχαριστήσω για την μαζική συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, που ανέδειξε τις εκλογές αυτές αντιπροσωπευτικές της βούλησης του εκλογικού σώματος.
Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με στήριξαν και με αναδείξανε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο Τμήμα Υπηρεσιών, με τη παράταξη “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής” και με πρόεδρο τον Παύλο Τονικίδη.

Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 20:30

Συγχαρητήρια και ευχαριστήρια δήλωση Σωτήρη Τσέτου

Γράφτηκε από τον

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου πέρασαν, τα προβλήματα όμως και οι δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες του νομού μας παραμένουν, στραγγαλίζοντας δυστυχώς τους περισσότερους από εμάς.
Την Δευτέρα το βράδυ μεγάλος νικητής των εκλογών  αναδείχθηκε ο « Κιλκισιώτης επαγγελματίας» που με τη μαζικότατη για την περίοδο της γενικής απαξίωσης που ζούμε συμμετοχή του, ανέδειξε τη σπουδαιότητα του επιμελητηριακού θεσμού  καταγράφοντας  ταυτόχρονα  την απαίτηση του για συντονισμένες δράσεις και ενημέρωση.

Μήνυμα αισιοδοξίας και συνέχειας δίνει με την πρώτη μετεκλογική δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κώστας Βιολιτζής:

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς ολοκληρώθηκαν, με το συνδυασμό μας να κατακτά ποσοστά κοντά στο 50% στα δυο από τα τρία τμήματα.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει απογοητευμένους. Αντιθέτως, μας δίνει το δικαίωμα να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τους κόπους και την προσπάθειά μας.

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχειρεί την πλήρη κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης για τα επόμενα 4 χρόνια, με τη διαδικασία που ακολουθείται για την πλήρωση θέσεων Διοικητικών Γραμματέων. Αναμένεται δε να υπάρξει και συνέχεια με τους Αναπληρωτές Διοικητικούς Γραμματείς, τους Τομεακούς, καθώς και τους Ειδικούς Τομεακούς Γραμματείς.

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 23:16

ΚΚΕ: 100 χρόνια Οκτωβριανής σοσιαλιστικής επανάστασης

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.
Το ενδιαφέρον τράβηξαν τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν από διάφορες σοσιαλιστικές χώρες, όπως στρατιωτικά καπέλα του κόκκινου στρατού, παράσημα, μετάλλια και διπλώματα που δίνονταν σε πρωτοπόρους εργάτες, διπλώματα και πτυχία φοιτητών, γραμματόσημα που αποτυπώνουν σημαντικές στιγμές της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, βιβλία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, λεξικά, φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ, είδη καθημερινής οικιακής χρήσης, παραδοσιακά αντικείμενα από σοσιαλιστικές χώρες κ.ά.  

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 19:38

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς.

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 19:36

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.