Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 6:40:51 μμ

Πολιτική

Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 20:42

Αμανατίδης: Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν

Γράφτηκε από τον

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε την Παρασκευή και το Σάββατο στο ν. Κιλκίς μαζί με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Θ. Παραστατίδη ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, στο πλαίσιο του γενικότερης ενημερωτικής καμπάνιας  της κυβέρνησης με τη συμπλήρωση δυο ετών από την πολιτική αλλαγή που συντελέστηκε στην χώρα μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας από σχήμα με κορμό την Αριστερά.

Η κυβέρνηση Σαμαρά με υπουργό Υγείας τον Γεωργιάδη έδωσε 6 εκατ. Ευρώ στο Κιλκίς για να αποπερατωθεί και να λειτουργήσει η τρίτη πτέρυγα του Νοσοκομείου. Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τα δυο τελευταία χρόνια όλα τα μεγάλα έργα υποδομών στο νομό έχουν βαλτώσει. Ζητώ να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι και επιτέλους να στείλουν ένα εκατομμύριο στο Κιλκίς. Θα τους το αναγνωρίσω. Με αυτό το εκατομμύριο θα μπορούσε να λυθεί το θέμα της μετεγκατάστασης του ΤΕΙ στο νέο κτήριο, να συνταχθούν επιτέλους οι πολεοδομικές μελέτες για το Δικαστικό Μέγαρο και να περισσέψουν και χρήματα για άλλες δράσεις.

Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 20:34

Π. Γιαννούλης: Αυτή την Ελλάδα της διαφθοράς να αλλάξετε

Γράφτηκε από τον

Σε τέσσερα λεπτά και με 350 λέξεις, απόσταγμα της εμπειρίας του από τα δεινά που υφίσταται η πραγματική οικονομία από τα κυκλώματα που λυμαίνονται την χώρα, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Γιαννούλης της ΑΝΑΤΟΜΙΚ κατέγραψε εναργέστερα παντός άλλου και πάσης άλλης εμβριθούς μελέτης, το γιατί και το πώς η χώρα έφτασε στον πάτο του βαρελιού.

Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 13:37

Οι βασικές υποδομές του νομού Κιλκίς ως μοχλός ανάπτυξης

Γράφτηκε από τον

Άρθρο του Σταμάτη Παπουλίδη  
Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 

 

Ενώ τα φώτα της Χώρας είναι  στραμμένα για άλλη μια φορά στην επερχόμενη ηρωική διαπραγμάτευση του Eurogroup, των οποίων η συνήθης κατάληξη είναι να μας τρώει ο κακός ο λύκος, υπάρχουν ζητήματα σε τοπικό επίπεδο που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που αναζητούν επίλυση εδώ και τώρα!

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 21:14

Διήμερη περιοδεία και ομιλία Γ. Αμανατίδη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Από την Παρασκευή 3-2-17 θα βρίσκεται τελικά στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός  Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης πραγματοποιώντας διήμερη περιοδεία στο νομό μας.
Το πρόγραμμα του Υφυπουργού την Παρασκευή έχει ως εξής:
Στις 10:00 επίσκεψη στο 1ο-6ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς.

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:25

Περιοδεία και ομιλία Γ. Αμανατίδη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός  Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κιλκίς.

Ο κ. Αμανατίδης θα έχει μια σειρά επαφών-συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων, στις  11:00 ο Υφυπουργός θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στις 19:00 η ώρα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στα πλαίσια των δύο χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Αμανατίδη.

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:46

Τεράστιες συγκεντρώσεις με τον Βελόπουλο στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Κυριάκος Βελόπουλος συγκινεί τους Κιλκισιώτες. Χωρίς ουσιαστική διαφήμιση και κινητοποίηση οποιουδήποτε κομματικού μηχανισμού ο Κυριάκος Βελόπουλος ήρθε στο ν. Κιλκίς την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Την τραγική και πέραν πάσης περιγραφής εικόνα του Ειρηνοδικείου Κιλκίς αναδεικνύει με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κατέθεσε χθες   ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Ο βουλευτής του νομού  επισημαίνει την  άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Κιλκίς, ενώ  ταυτόχρονα ζήτησε και  συνάντηση από τον Υπουργό κ. Κοντονή προκειμένου να ανευρεθεί άμεσα μία λύση.

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 21:07

Η πίτα της δεξιάς περηφάνιας

Γράφτηκε από τον

Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά σε όποιον απέμεναν ερωτηματικά γιατί ο κεντρογενής Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε αντιπρόεδρο του κόμματος  της Νέας Δημοκρατίας τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα ήταν επαρκές να ακούσει  τον Άδωνι  το Σάββατο το βράδυ στο Κιλκίς,  στη σύντομη ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Για να διαλυθούν πάραυτα.
Απλούστατα: Για να απευθύνεται στο δεξιό ακροατήριο, τη ραχοκοκαλιά της παράταξης, ιδιαίτερα σε νομούς όπως το Κιλκίς.

Ο Βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  Μιχάλης Τζελέπης με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη έφερε πρόσφατα στην Βουλή το ζήτημα του «τμήματος Οδικού άξονα Γέφυρας Στρυμόνα (Ν. Πετριτσίου-Καστανούσα (Όρια Ν.Κιλκίς)».