Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, 4:59:29 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 22:32

Τι συμβαίνει με την ηπατίτιδα α’ στο Κιλκίς;

Γράφτηκε από τον

Το πρόβλημα, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται από το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, της έξαρσης των κρουσμάτων ηπατίτιδας α’ σε πρόσφυγες της δομής της Νέας Καβάλας, τίθεται για μια ακόμη φορά με μορφή ερώτησης προς τους αρμόδιους υπουργούς από βουλευτή και μάλιστα εκτός νομού.

Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 22:03

Γεννηματά: Βγαίνουμε ξανά μπροστά!

Γράφτηκε από τον

Σε μια συγκέντρωση πολιτών του Κιλκίς που θύμισε με το πλήθος και το πάθος της τις μεγάλες εποχές του παρελθόντος μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώνοντας την ολοήμερη περιοδεία της στο νομό.
Στην κατάμεστη  αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η κ. Γεννηματά άσκησε σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε για εξαπάτηση του λαού, αλλά συνάμα έστρεψε τα βέλη της στη «δεξιά πολιτική της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη» κηρύσσοντας ουσιαστικά διμέτωπο αγώνα με σύνθημα «Βγαίνουμε ξανά μπροστά.»

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε σήμερα  Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής με θέμα: « Ανάγκη ενημέρωσης για τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κιλκίς»
Ακολουθεί το κείμενο της Επίκαιρης  Ερώτησης:

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, το ΝΕΟ Συντονιστικό Όργανο και οι ΝΕΟΙ Τομεάρχες της ΟΝΝΕΔ Ν. Κιλκίς συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, υπό τον Πρόεδρο Παναγιώτη Ζιούτα στην 1η τους συνάντηση μετά την ανάληψη καθηκόντων από τους Τομεάρχες.

Ερώτηση προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη, με θέμα: «Προσλήψεις ημετέρων κατά παράβαση των νόμων για προσλήψεις και ΑΣΕΠ», κατέθεσαν στη Βουλή, 33 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.   

Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 19:26

Η σύνθεση του συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με απόφαση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, Παναγιώτη Ζιούτα, η σύνθεση του συντονιστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς έχει ως εξής:
Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Λευτέρης Μποζίνης
Διευθυντής ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Αποστολία Πεντζερετζή
Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Λευτέρης Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Τύπου, Ενημέρωσης και Social Media: Θωμάς Μαρκόπουλος
Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας: Αναστασία Κάννη
Υπεύθυνοι τοπικής αυτοδιοίκησης: Δήμητρα Δημουλά (Κιλκίς) - Νίκος Χαλδογερίδης (Παιονίας).

Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 21:45

Δράσεις της Ν.Δ. με τον Γ. Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων της Νέας Δημοκρατίας αφιερωμένων στα Άτομα με Αναπηρία o Βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργιος Γεωργαντάς και υπεύθυνος του τομέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 21:29

Βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες

Γράφτηκε από τον

Τα εγκαίνια της ολοκληρωμένης «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Κιλκίς», που υλοποιήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Κυριακή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ήρθε ο Δεκέμβρης και δυστυχώς η κυβέρνηση-οπερέτα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να αδιαφορεί ανάλγητα για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Ενώ οι Έλληνες βομβαρδίζονται καθημερινά από διαδοχικά άσχημα νέα (οικονομία, εθνικά και κοινωνικά θέματα, διαπραγμάτευση κτλ.), η ασήμαντη ομάδα που νομίζει ότι κυβερνά, είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τα αυτονόητα.

Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 23:00

Περιοδεία Φώφης Γεννηματά στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία στο Ν. Κιλκίς.

Για το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης θα εκδοθεί ανακοίνωση από το κόμμα.