Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:19:03 μμ

Πολιτική

Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 21:06

Χιλιάδες αγρότες χωρίς προκαταβολή ενισχύσεων

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα : «Μη καταβολή  βασικής ενίσχυσης σε χιλιάδες αγρότες»
Ακολουθεί το κείμενο της Επίκαιρης  Ερώτησης: «Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο χιλιάδες αγρότες,

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:32

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ για την τύχη του ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς  στο μητρικό ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) καταγράφονται έντονες  αναφορές στον τοπικό τύπο σε σχέση με το υπάρχον τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κιλκίς), όπως και με το νέο κτίριο που έχει κατασκευαστεί στον περιφερειακό της πόλης.
Ποια όμως είναι η πραγματικότητα ; και ποία δεδομένα υπάρχουν τώρα και στο κοντινό μας μέλλον ;.

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:27

Τι συμβαίνει με την offshore της Αυγής και τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τη χθεσινή κατάθεση του οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημητρίου Δαρειώτη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης  είναι αμείλικτα.

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 20:25

Ο Γιώργος Γεωργαντάς τομεάρχης διοικητικής ανασυγκρότησης

Γράφτηκε από τον

Στη δημιουργία ενός μάχιμου σχήματος που θα αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχωρά ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εγκαταλείπεται το σχήμα των παράλληλων αρμοδιοτήτων μεταξύ βουλευτών - συντονιστών και βουλευτών – τομεαρχών, που είχε υιοθετηθεί από τον πρ. Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά.

Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 21:20

Γεωργαντάς: Καθυστερεί την εκτίμηση ζημιών ο ΕΛΓΑ

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την καθυστέρηση στις εκτιμήσεις ζημιών από τον Ε.Λ.Γ.Α. στις δεντρώδεις καλλιέργειας της Παιονίας και στα σιτηρά τς Φύσκας.

Στη δικτατορία του κεφαλαίου
 καμιά υποταγή!
Διδασκόμαστε - συνεχίζουμε
για την ανατροπή!
Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973, αποτελεί πολύτιμη πηγή πείρας για το σημερινό μας αγώνα. Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να καπηλευτεί τους αγώνες του λαού μας

Ως τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση και καταδικάζουμε τη στάση του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς σχετικά με τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια διανομής φυλλαδίων στην είσοδο  του σχολείου.

Ένα ταξίδι για να καμαρώσει το γιό της που ορκίζονταν σε στρατιωτική μονάδα της Τρίπολης επιχείρησε πριν λίγες ημέρες η φίλη και αναγνώστρια Ελένη Χαμουρούδη από το Πολύκαστρο. Και αναδεικνύει την τεράστια επιβάρυνση που συνεπάγεται η χρήση των εθνικών οδών με την επιβολή υψηλότατων διοδίων.

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί το Κιλκίς για να εγκαινιάσει τη λειτουργία των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Κιλκίς βρίσκονται απέναντι από τα ΤΑΞΙ (πάνω από την καφετέρια Κρεσέντο).

Ο υπεύθυνος του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς  με τη συμμετοχή μελών των αντίστοιχων Γραμματειών του Κόμματος και μελών της Πολιτικής Επιτροπής πραγματοποίησαν συναντήσεις στο πλαίσιο του οδοιπορικού της ΄΄Συμφωνίας Αλήθειας με τους Πολίτες της Αττικής΄΄.
Το κλιμάκιο συναντήθηκε: