Κυριακή, 23 Απριλίου 2017, 4:49:13 μμ

Πολιτική

Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 21:48

Ο Στ. Θεοδωράκης στο Επιμελητήριο

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος που αποτελούσαν οι Ν. Νιπούδης και Ρ. Θωμαΐδου, στελέχη από Θεσσαλονίκη και οι Π. Σιλβιστόπουλος και Χρ. Τουτουντζίδης, υποψήφιοι βουλευτές με το «ΠΟΤΑΜΙ» στο Κιλκίς.

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 20:42

Γεωργαντάς: Βάλτε κάμερες στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  με θέμα: «Άμεση ανάγκη για τοποθέτηση καμερών στο Σ.Σ. Ευζώνων».

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, συνάντηση μεταξύ της κας Ζέφης Δημαδάμα (Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος) του κ. Γιώργου Φραγγίδη (Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ) και της κας Μαρίας Μιχαηλίδου (Υπεύθυνη τομέα Γυναικών, Πολιτισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς) στο πλαίσιο μιας συνεργασίας μέσα από την οποία θα προβληθούν και θα αναδειχθούν θέματα του συγκεκριμένου τομέα.

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 18:57

Ο Θεοδωράκης ταξίδεψε στο Κιλκίς κι έμαθε...

Γράφτηκε από τον

Όποιος ταξιδεύει, μαθαίνει, Κιλκίς,

έγραψε στο fb ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, όπου και αναφέρει:

Μια από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις και πορείες του πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο Κιλκίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής για συμπαράστασης στο μέλος της ΚΝΕ που είχε συλληφθεί  έξω από το 2ο Λύκειο Κιλκίς γιατί μοίραζε ενημερωτικό υλικό.

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 00:54

Επιτέλους, παραδώστε το έργο του σταδίου στο δήμο

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς  Γ.  Γεωργαντάς  κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Υπουργείου  στο αίτημα του Δήμου Κιλκίς για την ανάληψη του έργου Συντήρηση και Αναβάθμιση  του Ε.Σ. Κιλκίς».
Υπνθυμίζουμε ότι το θέμα της καθυστέρησης απόδοσης του έργου στο Δήμο Κιλκίς έχει στηλιτεύσει κατ΄επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης που έχει δεσμευτεί ότι ευθλύς μετά την απόδοσήν του θα κινήσει τη διαδικασία δημοπράτησης των εργασιών ολοκλήρωσής του με ίδιους πόρους του δήμου.

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 00:52

Στο πλευρό του δήμου Κιλκίς ο Σταύρος Θεοδωράκης

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κιλκίς είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι».
Τη δέσμευσή του ότι το Ποτάμι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής που αφορά τη νομιμοποίηση των κοιμητηρίων εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Δήμαρχο του Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 21:24

Γεωργαντάς: Βάζουν φόρους βολεύουν “ημέτερους”

Γράφτηκε από τον

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 19:41

Εντυπωσίασε ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης

Γράφτηκε από τον

Ήταν η ουσιαστικότερη εκδήλωση που οργάνωσε ποτέ κόμμα ή «δεξαμενή σκέψης»  στο Κιλκίς με θεματολογία την ανασυγκρότηση της υπαίθρου, ή αν θέλετε την ιχνηλάτηση των αξόνων μιας προοδευτικής πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης. Και αποτελεί δυστύχημα ότι τον καθηγητή και πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη  παρακολούθησαν και είχαν την ευκαιρία να διαλεχθούν μαζί του, μόνο 40 άτομα το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 19:44

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Κιλκίς την Τετάρτη 30/11

Γράφτηκε από τον

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποιεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος θα έχει συναντήσεις με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς.