Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 9:49:04 πμ
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017 20:00

Περιοδεία Θ. Τζήμερου στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο κ. Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία ξανά», συνοδευόμενος από συνεργάτες του της περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε  το περασμένο Σάββατο το Κιλκίς και είχε σειρά επαφών και συνεργασιών  με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες.


Ο κ. Τζήμερος  επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημ. Σισμανίδη όπου παρουσία και του γενικού γραμματέα του δήμου Γιώργου Γαβριηλίδη συζητήθηκαν τα θεσμικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης και τα ειδικότερα θέματα του δήμου, όπως τα έθεσε ο κ. Δήμαρχος.
Στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος με τους συνεργάτες του  επισκέφθηκαν το εκδοτικό μας συγκρότημα, ΕΙΔΗΣΕΙΣ,  και είχαμε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τον περιφερειακό τύπο καθώς και τα ειδικότερα ζητήματα της περιφερειακής ανάπτυξης και όσα ταλανίζουν τον τόπο μας.
Η ενημερωτική περιοδεία του κ. Τζήμερου ολοκληρώθηκε με γεύμα εργασίας που παρέθεσε στο ξενοδοχείο της Ποντοκερασιάς, όπου παρακάθησαν στελέχη της τοπικής κοινωνίας των Κρουσίων καθώς και του δήμου Κιλκίς (αντιδήμαρχοι Αν. Πογέλης, Λένα Αναστασιάδου, ο γενικός γραμματέας Γ. Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τερπύλλου  Αλέξανδρος  Σημαιοφορίδης κ.α.)