Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 9:44:54 πμ
Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 19:39

Τσογγίδης: Τόσοι πολλοί για το τίποτε..

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσογγίδης προέβη στην ακόλουθη δηλωση:
Ο Δήμαρχος Κιλκίς  σαν νέος Πάπας  χρίζει καρδιναλίους! Μετά τους 7 αντιδημάρχους ήδη όρισε και 5 εντεταλμένους συμβούλους στα πλαίσια των λεπτών ισορροπιών, των περίεργων συμμαχιών, της απόσβεσης των κραδασμών και της προσπάθειας πυρόσβεσης των αντιδράσεων από την κακοδιοίκηση, την κακή συμπεριφορά, την συντήρηση περίγυρων κλπ. 

Η αλληλεπικάλυψη αρμοδιοτήτων με τον συνωστισμό πολλών προσώπων σε παρόμοια αντικείμενα, οι εικονικές αρμοδιότητες για μερικούς κλπ ποσώς ενδιαφέρουν ! Σημασία έχουν τα οφίκια ακόμη και αν είναι ψευδεπίγραφα ! Πέρα από την ασχετοσύνη στα θέματα οργάνωσης και διοίκησης όλα αυτά καταδεικνύουν και τη σκοπιμότητα να κρατηθεί η εξουσία με κάθε θυσία και κάθε μέσον. Ο ορισμός τόσων εντεταλμένων αποτελεί τον ευτελισμό του θεσμού ! Στο τέλος οι γνωρίζοντες και όχι απλώς οι αντιπολιτευόμενοι θα πουν το αυτονόητο «τόσοι πολλοί για το τίποτε» ! Το συμφέρον του τόπου και των πολιτών δεν ενδιαφέρει κανένα από αυτούς.
Και στην κορυφή του παγόβουνου για πρώτη φορά στα χρονικά υπάρχουν και φαινόμενα νεποτισμού στο Δήμο μας με την τοποθέτηση στη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου του στενού συγγενούς του Δημάρχου και του νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων αντιδημάρχου πασών των Ρωσιών Τσαντάκη που έχει την ευχέρεια να διαλέγει και να παίρνει όποιες αρμοδιότητες θέλει !
Ή στραβός είν’ ο γιαλός ή  στραβά αρμενίζουμε.